Hirdetés


Marcus mágus Várkonyi Andrea kapcsolatáról: Egyedül érzi magát a házasságában
Valentin-napi lesifotójuk óta a külvilág szemében viszonylag eseménytelenül telik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házassága – jó ideje nem hallani róluk.

Hirdetés

A Star magazin azonban kíváncsi volt arra, hogy egy évvel az eljegyzés után hogyan élik mindennapjaikat a szerelmesek, mi vár rájuk a jövőben. Ehhez Marcus mágus segítségét kérte, aki a kártyákból kiolvasott információkat mondta el a sztárpárról.
– Bár nem az érzelmek dominálnak a kapcsolatukban, lelkileg nagy harmóniában élnek. Noha sok az irigy és kétkedő, nem foglalkoznak velük. Az elkövetkező években biztosan nem fordul meg a fejükben a válás gondolata, közös gyerek helyett pedig az anyagiakra összpontosítanak. Megtalálták egymás gyerekeivel a közös hangot, de nem mindenki fogadja el a másikat, emiatt olykor adódhatnak súrlódások, feszült helyzetek – olvasta ki a kártyából a pénzmágus és rontásszakértő, aki azt is elárulta: a tévés a hétköznapokban feleégként és üzletasszonyként is remekül helytáll.

Hirdetés

– Andrea nagyon megfontolt és céltudatos, mindig keresi az új kihívásokat. (…) Amellett, hogy a férje a tenyerén hordozza, Lőrincnek a temérdek munka mellett kevés ideje és energiája jut a közös életükre. Andrea azért egyedül érzi magát a házasságában, a magányt pedig munkával próbálja ellensúlyozni – folytatta Marcus mágus. – A jövőben is remek lehetőségek várnak rá, és a közszereplés ismét előtérbe kerül. Emellett sokat utaznak majd a férjével, mert igazán csak akkor tudnak kettesben kikapcsolódni, ha külföldre mennek, és minél távolabb kerülnek a munkától.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés