Hirdetés


Csarnóy Zsuzsanna ritkán nyilatkozik a magánéletéről, most azonban kitárulkozott: beszélt a Gesztesi Károlyhoz fűződő kapcsolatáról, arról, mit adott neki a házasságuk.

Hirdetés

Gesztesi Károly első felesége volt
Csarnóy Zsuzsanna az idejekorán elhunyt Gesztesi Károly első felesége volt. Kapcsolatukból egy közös gyermek született, Gesztesi Máté.

Kitárulkozott
Bár ritkán tárja ki a magánéletét a nyilvánosság előtt, most arról vallott, hogyan szerettek egymásba a színésszel, milyen volt a kapcsolatuk, sőt: arról is szót ejtett, ki vetett véget a házasságuknak.

Legjobb barátok
Mint kiderült, Gesztesi Károllyal a főiskolán ismerkedett meg, évfolyamtársak voltak. De ez a laza kapcsolat idővel megszilárdult, gyakorlatilag egymás legjobb barátaivá váltak.

Hirdetés

Azt hitte, egy életre szól
„Nagyon megsérültem lelkileg egy tragikus szerelemben, Karcsi fogott nyakon… A szeretete olyan erőt adott, hogy azt hittem, ez egy életre szóló szerelem. Összekevertem az érzéseimet. Negyedéven házasodtunk össze” – idézte vissza a múltat.

Megérdemelte
Elmondta, fantasztikus dolgokat éltek át együtt, de a nő úgy érezte, párja megérdemli, hogy „teljes nőiességgel szeressék, ne csak barátként”. „A barátság örök volt köztünk, az édesanyja nagyon szeretett, szinte az anyukám volt. Ők a családom a mai napig. Máté pedig azt láthatta, hogy az édesapjával szeretjük egymást akkor is, ha új fejezet van az életünkben” – mondta a hot! magazinnak.

Hirdetés

Újra férjhez ment
Gesztesi Károly volt felesége, a Drága örökösök Valiját alakító Csarnóy Zsuzsanna harmincévesen már elvált nő volt egy gyerekkel. 7 évesen ment újra férjhez a jelenlegi párjához.

A karantén idején
Csarnóy Zsuzsanna a karantén ideje alatt ment újra férjhez. A színésznő egy olyan férfit választott társául, aki közel három évtizeden át élt függőként.

Imádkozott
A pandémia alatt rájött, hogy egy társ hiányzik az életéből. „Kértem az Jóistent, mondván, hálás lennék, ha egy valódi és igaz szerelmet elém sodorna” – mesélte. Imái meghallgatásra találtak.

Hirdetés

A megismerkedésük
A karantén alatt egyszer mozdult ki otthonról egy alig ismert baráti társaság meghívására. Utólag mondhatja, hogy szerencsére: ugyanis ezen a találkozón, egy erdei faházban ismerte még későbbi szerelmét.

Szerelem első látásra
„Megpillantottam, és azt kérdeztem, ki lehet ez a nő. Részemről szerelem volt első látásra, egyszerűen tudtam, hogy őt fogom feleségül venni” – vette át a szót Péter. „Ott állt előttem egy sugárzó, jókedvű, tiszta lelkű ember, akiből áradt a szeretet, és akivel olyan dolgokról beszélgettünk, amikről azzal sem szoktam, akiket évek óta ismerek” – mesélte a megismerkedésük kapcsán a színésznő.

Hamar jött a lánykérés és az esküvő
„Majdnem elájultam, de arra gondoltam, hogy ennek a férfinak, aki ekkora veszteségeken ment át az életében, nem maradt más választása a szívében, mint szeretni és hálásnak lenni” – mondta a színésznő annak kapcsán, hogy hogyan reagált, amikor Péter a függőségeiről vallott neki.

Kiemelt kép: Csarnóy Zsuzsanna – Forrás: RTL Klub
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés