Hirdetés


Tóth Nikolettért egy ország izgult tavaly azután, hogy a Jókai utcai ház falai maga alá temették. Mint elmondta, nemcsak az épület, hanem ezzel az álmai is romokba dőltek.

Hirdetés

Valódi csoda
A mindössze 26 éves balettművész a balesetet csodával határos módon túlélte, de kerekesszékbe került. A tragédia óta nem adott interjút, állapotáról is csak nagyon keveset lehetett tudni. Most viszont elég erőt érzett ahhoz, hogy mindarról meséljen, amin tavaly június 27-e óta keresztülment.

Hirdetés

Lebénult
„A baleset miatt én egyáltalán nem emlékszem az egész napomra, már a reggelre sem” – kezdte a fiatal lány a TV2-nek, aki a baleset miatt csak sokkal később tért magához. Nem sok esélye volt a túlélésre, de sikerült neki, viszont lebénult.

Sokkolta az orvosokat
„Mindent megpróbáltak megtenni a kényelmem érdekében és hogy jobban érezzem magam. Az ott dolgozókat is sokkolta ez az egész eset, hogy ilyen fiatalon és ennyire súlyos sérüléseket szenvedtem” – mesélte a kórházban tartózkodásáról Niki, aki több műtéten átesett. Mint mondja, sokat segítettek neki a kórházi dolgozók, ahogy a családja és barátai is.

Sokan segítenek
„Mindig ott vannak mellettem, mindenhol, akárhova kell mennem, bármelyik kórházba, intézménybe vagy haza. Mindent félretéve jönnek és támogatnak. Mindenben próbálnak segíteni” – írja a Bors.

Hirdetés

Szakított a szerelmével
Mint mondja, akkori szerelmével azóta szakítottak, de barátok tudtak maradni. Állapotáról őszintén vallott: „Az állapotom romlás felé indult. Először az egyik kezem, most már a másik kezem kezdett el gyengülni. Most ezekkel van a legnagyobb probléma és feladat” – vallotta be Niki.

Kicsi az esély, de küzd
„Az orvosok nem igazán biztattak soha, mert nagyon súlyos gerincvelősérülésem van, nagyon minimális esély van arra, hogy felálljak. Nagyon minimális van, és én ebben hiszek” – zárta az interjút.

A Tények riportja:

Hirdetés

Ő volt a főszereplő
Az ExperiDance Fergeteges című produkcióban a balesete előtt Tóth Nikolett táncművész táncolta Sissi szerepét. A darabot most újra bemutatják, de Nikolett nélkül.

Marad a régi plakát
A produkció plakátján Tóth Nikolett arca látható. A Margitszigeti Színház vezetője, Bán Teodóra a Sissi produkció kampányának indítása előtt felkereste a balerinát, hogy amennyiben hozzájárulna, szeretné az eredeti kreatívval, a táncművésznő arcával elindítani a kommunikációt. Tóth Nikolett örömmel fogadta a lehetőséget, így tehát beleegyezésével, hamarosan látható lesz a táncművész arca Budapest utcáin.

Elmegy megnézni az előadást
A színház közleménye szerint, Nikolett jelezte, hogy örömmel megtekintené a felújított és ismét színre kerülő Fergeteges című Sissi életét feldolgozó táncelőadást. A Margitszigeti Színház akadálymentesített, így a jelenleg kerekesszékben érkező, a baleset előtt a címszerepet alakító, táncművésznőt tudja fogadni a színház.

Kezelés indul
A közeljövőben Tóth Nikolett előtt lehetőség nyílik új és korszerű, valószínűleg hosszan elhúzódó rehabilitációs kezelés indítására, melynek jelentős költségeire a művésznő és családja szívesen fogadja a kezdeményezett gyűjtési támogatást.

Kiemelt kép: Tóth Nikolett – Forrás: TV2
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés