Hirdetés


A szórakoztatóipar legendás alakjával, Bruce Willis-szel kapcsolatban aggasztó hírek láttak napvilágot. A 68 éves színész frontotemporális demenciával küzd, és sajnos az állapota romlik. A hírt a család egyik ismerőse közölte, és rámutatott arra, hogy Willis már nem ismeri fel első feleségét, Demi Moore-t, akivel tizenhárom évig voltak házasok és még mindig szoros kapcsolatban állnak.

Hirdetés

A frontotemporális demencia egy súlyos idegrendszeri betegség, amely az érintett személy memóriavesztéshez, viselkedési változásokhoz és személyiségzavarokhoz vezethet. Bruce Willis, aki hosszú évtizedekig a színészi pályán és a filmiparban játszott kulcsszerepet, most az állapotával való küzdelem középpontjában áll.
Az értesülés szerint a színész az idő múlásával egyre nehezebben felismeri és azonosítja a közeli személyeket is, beleértve volt feleségét, Demi Moore-t is. A két híresség közötti kapcsolat az évek során sosem szakadt meg, és még a válásuk után is szoros barátságot ápoltak. Azonban most Bruce Willis állapotának romlása komoly kihívást jelent mind a család, mind a barátok számára.

Hirdetés

Ebben a nehéz időszakban a színész és családja számíthat az emberek támogatására és az empatikus reakciókra. Bruce Willis hosszú karrierje során számos ikonikus szerepet alakított, és rajongói továbbra is méltatják a tehetségét és a munkásságát, miközben most egy fontos, de nehéz harcot vív az egészségéért.


Az ismerős a Closer Magazinnak elárulta, a közvetlen családtagjait (feleségét, gyerekeit) még megismeri a színész, ám Demiről – aki olaszországi nyaralása után látogatta meg Willist – már nem tudta kicsoda. A színésznőt nagyon megviselte a dolog, nem tudott róla, hogy már ennyire rossz a helyzet.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés