Hirdetés


Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Hirdetés

Kos
Egy üzleti kapcsolat vagy egy munkával kapcsolatos egyezség nem úgy alakul, ahogyan elképzelted, ami elgondolkodtat, hogy valóban megéri-e a befektetett idődet. Az lesz a legjobb, ha továbbállsz valahová, ahol értékelnek.

Bika
Úgy érzed, hogy mindenki biztosra veszi a segítségedet a munkában vagy egyéb helyeken. Lehet, hogy ez feldühít, ugyanakkor figyelmeztet is arra, hogy ideje kicsit visszahúzódnod és hagynod másoknak, hogy rendezzék a saját dolgaikat.

Ikrek
Egy romantikus kapcsolat stagnál, mivel nem mersz megnyílni a másik előtt túlságosan, aminek nem ő az oka, hanem inkább a múltbéli tapasztalataid. Ha igazi intimitásra vágysz, akkor most van itt az ideje elengedni a régi eseményeket.

Hirdetés

Rák
A pároddal vagy egy hozzád közel álló másik személlyel ma nem fogtok kiegyezni. Legtöbbször nem tudod elrejteni az érzelmeidet, de most az lesz a legjobb, ha megpróbálsz objektíven, gyakorlatiasan hozzáállni a problémához.

Oroszlán
A szavaidnak súlya lesz, ezért győződj meg róla, hogy a beszélgetéseid valóban megérik az időt és az energiát. Mindeközben erősen tartasz attól, hogy lemaradsz valamilyen klassz eseményről, ám ne feledd, hogy az elkötelezettséged a céljaid iránt hamarosan kifizetődnek.

Szűz
Egy munkaajánlat vagy egyéb remek anyagi lehetőség kerülhet az utadba, amelyet csakis a kreatív tehetségednek köszönhetsz. Mielőtt nemet mondanál, makacsold meg magad és ne fogadj el kevesebbet, mint amit megérdemelsz.

Hirdetés

Mérleg
Ha azon veszed észre magad, hogy egy családtagtól beleegyezésre vársz, ám ez látszólag nem akar bekövetkezni, ne felejtsd el, hogy nem kell átruháznod a hatalmat magad felett másra. Becsüld önmagad.

Skorpió
Kissé lehangoltnak érezheted magad ma, mintha valami, amire vágysz, soha nem valósulna meg. Ahelyett, hogy a negatív dolgokra koncentrálnál, nyújtsd ki a kezed és kapcsolódj valakivel, aki más perspektívából tudja megmutatni neked a dolgokat.

Nyilas
Úgy érzed, hogy valami nem úgy alakul, ahogyan szeretted volna egy kapcsolatot vagy anyagi ügyet illetően. Mielőtt túlságosan haragos és csalódott lennél, inkább engedd el a gondolatot, hogy az eseményeknek csak egy bizonyos kimenetele lehet.

Bak
Megkérdőjelezed önmagad azzal kapcsolatban, hogyan jössz ki másokkal és mit értél el eddig. Mielőtt elkezdenéd kritizálni magad és csökkenteni a kemény munkád értékét, tarts egy perc szünetet és ünnepeld, amit eddig véghez vittél.

Hirdetés
Vízöntő
Úgy érezheted, hogy útzárhoz érkeztél egy tervedet vagy álmodat illetően, ami negatív hangulatba sodorhat. Mielőtt feladnád, ismerd fel, hogy a késedelem vagy éppen az akadály áldás álruhában. Most kell visszatérned a tervezőasztalhoz egy kicsit.

Halak
Ha a dolgok kietlennek tűnnek az anyagiakkal kapcsolatban, akkor tudd, hogy a helyzeted csak átmeneti. Ha egy adósságról van szó, akkor kreatívnak kell lenned a kifizetést illetően. Talán egy mellékállás segít megoldani a dolgot.

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés