Hirdetés


Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.
Kos
Egy gyötrő érzés van benned, hogy bármennyire is próbálod, nem tudsz egy magasabb rangú személy kedvében járni. Bármi is történjen, amíg a legjobb formádat hozod, addig nem lehet oka őszinte panaszra és ne is hagyd, hogy az önmagadról alkotott értékítéletedet rontsa.

Hirdetés

Bika
Ha egy múltbéli dolog miatt kétségek ébrednek fel benned azzal kapcsolatban, hogy mennyit érsz, akkor tudd, hogy ez csak a képzeleted szüleménye. Sokkal többre vagy képes, mint azt gondolod. A legnagyobb erőt a gondolataidból meríted, szóval kontrolláld őket.

Ikrek
Amolyan rút kiskacsának fogod érezni ma magad a barátaid vagy kollégáid körében. Fontos, hogy soha ne feledd, nem kell minden egyes percben megfelelned és a tömeggel haladnod. Van, hogy az a legjobb megoldás, ha a saját utadat járod. Ne félj önmagad lenni.

Rák
Úgy érezheted, hogy folyamatosan falakba ütközöl a szakmai életedet illetően, és ha ez valóban így van, akkor ideje egy kilépő stratégiát kiötölni. Ha az érdemeidről van szó, abba az irányba haladj, ahol elismernek.

Hirdetés

Oroszlán
Talán megkérdőjelezed a mai napon, hogy te vagy-e a legokosabb, amikor a képességeid kerülnek szóba. Nem arról van szó, hogy valamire nem lennél alkalmas, csupán arról, hogy ideje néha fejlődni és frissülni.

Szűz
Ha egy romantikus szituáció a mai napon szívfájdítóan hat rád, ne add meg magad a szomorúságnak. Nem kell, hogy beleragadj egy kellemetlen helyzetbe, inkább haladj tovább, cselekedj máshogyan. Ideje másként gondolnod a párkapcsolatokra és az önértékelésedre is.

Mérleg
Te és a párod vagy valaki, aki közel áll hozzád, nem tudtok közös nevezőre jutni, ami miatt talán fájdalmas dolgok is felbukkanhatnak a múltból. Ne feledd, nem hagyhatod, hogy a múlt határozza meg a jelened. Ideje, hogy újra írd a történetedet.

Hirdetés

Skorpió
Nem számít, hogy mennyire keményen próbálkozol, úgy fest, hogy nem igazán tudsz dűlőre jutni a dolgokkal a mai napon. Lehet, hogy szellemileg is blokkolva érzed magad. Kérj meg egy hozzád közel állót, hogy segítsen kideríteni, mi lehet a gond.

Nyilas
Ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben a szerelmi életeddel, akkor nagy valószínűséggel egy szokás vagy egy minta az, amin változtatnod kellene. Lehet, hogy nem ártana jobb ítélőképességet kifejleszteni a potenciális jelöltekkel kapcsolatban.

Bak
Eléggé érzelmes leszel a mai napon, különösen akkor, ha otthoni, családdal kapcsolatos dolgok kerülnek szóba. Talán a nosztalgia is elragad. Habár nem kell ignorálnod az érzelmeidet, azért nem árt, ha kicsit felrázod magad.

Hirdetés

Vízöntő
Talán lehangoltnak, csalódottnak fogod érezni magad a mai napon, habár a dolgok alakulása sokkal inkább attól függ, hogy te hogyan látod őket a saját perspektívádból. Nem kizárt, hogy első körben a gondolkodásodon kellene változtatni.

Halak
Mintha egy anyagi ügy nem úgy akarna alakulni, ahogyan szeretnéd és emiatt stresszesnek és leeresztettnek érzed magad. Ne feledd, hogy a helyzet csupán átmeneti és nincs minden veszve. Talán csak arra van szükség, hogy egy másik útvonalról közelítsd meg a dolgot és ne egy adott kimenetelt várj el.

Forrás: tudasfaja.com
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés