Hirdetés


Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Hirdetés

Kos
Egy kapcsolatodban problémák adódhatnak a mai napon, ha rossz időben, rossz helyen, rossz módon fejezed ki magad. Próbáld meg a negatívabb színezetű gondolataidat most megtartani magadnak. Nem kell mindig mindent kimondani.

Bika
Úgy tűnik, hogy egy kreatív projekttel kapcsolatban falakba ütközöl. Ezek után is folytatni fogod? Vagy talán feladod és az energiádat máshová összpontosítod? Nagy kár lenne azért a sok befektetett időért és erőfeszítésért. Adj neki még egy esélyt.

Ikrek
Pár nap múlva a leterheltséged fokozódni fog, így érdemes volna régóta tervezett házimunkákat elvégezni, hogy ne kelljen ezután hetekig azzal küzdened, hogy utolérd magad. Ha egyes feladatokat másra tudsz ruházni, tedd csak meg bátran.

Hirdetés

Rák
Egy viszály, ami már ezer éve fenn áll, most azonnali megoldást fog követelni. Ha továbbra is függőben hagyod, akkor vissza fog tartani valami remek lehetőségtől, szóval fontos, hogy kompromisszumra lelj.

Oroszlán
Ha úgy érzed, hogy nem sok kedved van most bármit is csinálni a hétvégén, akkor ez legyen a program. Az elméd és a tested már egy ideje jeleket küld feléd, hogy jobb lenne lazára venni a figurát és talán most az egyszer érdemes is volna ennek eleget tenni.

Szűz
Miért vársz még mindig? Miért hezitálsz még mindig? Bármi is legyen az ok, tedd magad túl rajta, mert hamarosan olyan lehetőségek fognak az utadba érkezni, amelyek azonnali tetteket és ehhez passzoló gondolkodásmódot követelnek.

Mérleg
Úgy tűnik, hogy újfent olyan dolgok miatt aggódsz, amit nem tudsz megváltoztatni. Hányszor kell még eszedbe juttatni, hogy ez felesleges időpazarlás? Na és, hányszor tökélted már el, hogy változtatsz az irányon? De nem baj, talán most végre eljött az idő.

Hirdetés

Skorpió
Talán nem gondolsz magadra hírességként, közkedvelt személyként, olyasvalakiként, akire többen is felnéznek, ám bizonyos módon mégis meg fogod tapasztalni mások kitüntető figyelmét. Ekkor rájössz, hogy mennyien támogatnak lelki energiáikkal.

Nyilas
Semmi értelme feladni a hitedet csak azért, mert valami nem úgy alakul, ahogyan azt eltervezted, hiszen ez semmi lényegesen nem fog változtatni. Ami viszont változni fog, az az, hogy képes leszel megérteni, elsődlegesen mi sodort ebbe a helyzetbe.

Bak
Próbálj meg nem alaptalanul ellenszenvet tanúsítani valaki felé, akit nem is ismersz, Igen, talán a felszínen kissé önteltnek tűnik ez a személy, de ha hagysz alkalmat rá, hogy közelebb kerüljetek, rájöhetsz, hogy több közös van bennetek, mint gondoltad.

Hirdetés

Vízöntő
Járj el nagyon óvatosan egy olyan megegyezésben/üzletben, ahol a másik fél a részedről kis befektetésért/áldozatért cserébe aránytalanul nagy viszonzást ajánl fel. Mostanra már tudnod kellene, hogy annak érdekében, hogy komoly jutalmat kapj, komoly munkát is kell letenni az asztalra.

Halak
Egyesek a szeretteid közül nagyon furcsán fognak viselkedni a mai napon, ami, bár nem tudod hová tenni, téged szerencsére nem befolyásol negatívan. Jelenleg az a legjobb, ha hagyod, hogy a dolgok a maguk ütemében haladjanak és alakuljanak.

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés