Hirdetés


Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Hirdetés

Kos
Ne hagyd, hogy bárki bemesélje neked, túl sokat követelsz magadtól. Csakis te érzed, hogy mennyit akarsz kihozni magadból, ezért ha az eddigiektől is magasabbra vágysz, akkor kösd fel a nadrágot és hajrá!

Hirdetés

Bika
Légy, aki lenni akarsz és ne az, amit mások elvárnak tőled. Lesz egy-két pont, amikor azt érzed, hogy a kollégák és a barátok megpróbálnak olyan irányba terelni, ami szerintük jó neked, de távolról sem lesz az. Mondj nemet bátran!

Ikrek
Mondd el a véleményedet őszintén, úgy, ahogy gondolod, és ne zavarjon, hogy mások talán megsértődnek miatta. Neked nincs időd arra, hogy mindenkinek a lelkét pátyolgasd. Persze, nem kell durvának lenned, de hazudnod sem.

Rák
Valami történni fog az elkövetkező 1-2 napon, ami a bevételedet befolyásolni fogja. Lehet, hogy vissza kell venned a költekezésedből és félretenni olyan összegeket, amelyeket eddig felelőtlenül elszórtál.

Oroszlán
Itt az ideje egy új kezdetnek, itt az ideje félretenni, amit eddig elértél és belevágni valami merőben másba. Ne félj félbehagyni azokat a dolgokat, amibe már nem teszed bele a szívedet. Eszerint nincs helyük az életedben.

Hirdetés

Szűz
Meg kell birkóznod egy problémával, ami eddig álmatlan éjszakákat okozott neked. Tudod, hogy magától nem fog köddé válni, szóval szedd össze magad és tegyél végre pontot az ‘i’-re. Bármitől is féltél eddig, szembe kell nézned vele.

Mérleg
Lehet, hogy az életed mostanában kissé unalmas volt, de ne aggódj, lesz még részed izgalmakban a következő napokban. Több meghívás is érkezni fog hozzád, ráadásul olyan mennyiségben, hogy nem is fogsz tudni minden eseményen részt venni. Ám így is szuper ismeretségekre teszel szert.

Skorpió
A munka szektorodban tapasztalható kozmikus aktivitás okozhat némi gubancot az elkövetkezőkben, szóval készülj fel bármire. Légy rámenős, de ne erőszakos, hagyd, hogy a világ lássa a tenni akarásodat.

Hirdetés

Nyilas
Ha az elmúlt napokban azt tapasztaltad, hogy valami mindig visszatartott a céljaidtól, akkor ne aggódj, mert a következőkben új lendületet kapsz majd. Az már biztos, hogy tovább nem kell mások elvárásai szerint cselekedned.

Bak
Lehet, hogy nem érted, egyes emberek miért viselkednek úgy ahogy, ám a következő napok eseményei mindent tisztába tesznek majd. A hét végére megérted, hogyan kapcsolódik egyik dolog a másikhoz és mi a te szereped a nagy képben.

Vízöntő
Az elkövetkező pár napban érdemes lesz parkoló pályára állítani a szükségleteidet és azt tenni, amit mások kérnek tőled. Ez elsőre talán nem hangzik túl jó mókának, viszont olyan előnyeid származhatnak belőle, amikre nem is számítanál.

Halak
Tudod, hogy mit akarsz és azt is tudod, hogy hogyan szerezd meg azt, ám jó, ha előtte alaposan végig gondolsz mindent. Ez több munkát fog igényelni tőled? Le fog kötni olyan mértékben, amire nem vágysz? Válaszold meg ezeket a kérdéseket és csak azután dönts.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés