Hirdetés


Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.
Kos
A mai napon a többiek könnyen az agyadra mennek, de amilyen ijesztő ellenfél tudsz lenni, tudod, hogy hogyan reagálj az ilyesmire. Mellesleg nem kell, hogy minden harcba vagy vitába torkolljon. Szánj egy percet arra, hogy vegyél egy mély levegőt és lenyugodj.

Hirdetés

Bika
Azon kapod magad, hogy egyfolytában valamire vagy valakire gondolsz, de biztos, hogy szeretnéd, hogy ez a helyzet vagy személy ennyire lefoglalja a gondolataidat? Ha nehezedre esik megszabadulni a dologtól, akkor kérj segítséget egy bizalmastól.

Ikrek
Nehezedre esik a mai napon nem panaszkodni olyan dolgokról, amelyek kiakasztanak. A panaszkodás jobbá teszi a helyzetet? Ha a válaszod nem, akkor tudva, hogy a feszültség kieresztése gyakran egészséges, ha megtestesíted a változást, amit látni akarsz magad körül, talán még jobb megoldás.

Rák
Valakivel nem fogsz tudni kiegyezni ma a munkádban és lehetséges, hogy a kettőtök közötti nézeteltérés oka a pénz vagy az, hogy nem érzed magad megbecsülve. Ne hagyd, hogy ez az ember megfosszon a jókedvedtől.

Hirdetés

Oroszlán
Úgy tűnik, hogy valami, amit terveztél, nem fog összejönni úgy, ahogy azt szeretnéd. Lehetséges, hogy az egész erőlködés azért eredménytelen, mert ennek a dolognak most nem is szabad megvalósulnia. Engedj a szorításon egy kicsit és hagyd, hogy a dolgok magukat forrják most ki.

Szűz
Ha az intimitás kerül szóba, hagyod, hogy a félelmeid álljanak közéd egy és olyan személy közé, akiért odáig vagy? Csak arra tudsz közben gondolni, hogy mi sülhet el rosszul? Bízz benne, hogy bárkit és bármit is neked szánt az élet, arról nem fogsz lemaradni.

Mérleg
Azt veszed észre, hogy egy kapcsolatod nem olyan örömteli vagy valaki túl sok időt és energiát követel tőled. Tudd, hogy nem a te dolgod mindig alkalmazkodni a másikhoz, hogy jól működjenek a dolgok. A mai nap megfelelő lesz egy kis pihenésre.

Skorpió
Ha munkáról van szó, a mai napon emlékeztetve leszel arra, hogy miért is szereted annyira, amit csinálsz. Ha nem ez a helyzet, akkor pedig ne korhold magad érte, hanem keresd meg azt, ami örömmel és elégedettséggel tölt el.

Hirdetés

Nyilas
Teljesen érzelmes leszel a mai napon, mivel nem fogsz megkapni valamit, amit nagyon szeretnél. Van egy mondás, miszerint az aggódás egy ima, olyan dolgokért, amiket nem szeretnél az életedbe hívni. Ezt tartsd észben a mai napon.

Bak
Mondhatni hiperszenzitív leszel a mai napon, ami miatt nekironthatsz a környezetedben lévőknek. Próbálj meg inkább jószívűséggel kiharcolni magadnak dolgokat, ahelyett, hogy erőszakot alkalmaznál.

Hirdetés

Vízöntő
Egy szakmai kapcsolat a mai napon annyira frusztrálni fog, hogy a felmondás gondolata is megfordul a fejedben, de az a minimum, hogy hallótávolságon belül mindenkinek kipanaszkodod majd magad. Lehetséges, hogy túl korán jutottál rossz következtetésre?

Halak
A küldetésed a mai napon az, hogy engedékeny légy önmagaddal, különösen, ha arról van szó, hogy egy célod úgy tűnik, mintha soha nem akarna megvalósulni. Ne vesztegesd arra az idődet, hogy másokhoz hasonlítgatod magad, főleg azért, mert nincs két egyforma ember. Higgy magadban!

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés