Hirdetés


Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.
Kos
Nehéz helyzetben vagy, hiszen kétféleképpen látsz egy helyzetet – ahogy a valóságban van, és ahogyan szeretnéd, hogy legyen. Miközben semmi baj nincs az álmodozással, azt se felejtsd el, hogy azért ne ragadj a fantáziavilágodban, mert félsz szembenézni az igazsággal.

Hirdetés

Bika
Ha egyedülálló vagy, akkor meglesz az esélyed arra, hogy találkozz valakivel, aki megdobogtatja a szíved, és akitől megremeg a lábad. Azért adj időt magadnak, hogy rájöjj, vajon tényleg ő-e az igazi. Ugyanehhez a témához kapcsolódóan, nem gondolod úgy, hogy a szerelemmel kapcsolatos elvárásaid kicsit irreálisak?

Ikrek
Ha a céljaid eléréséről van szó, talán nem fogod elérni őket úgy, ahogy tervezted, hiszen még mindig ragaszkodsz a múlthoz vagy próbálsz túlságosan is megfelelni másoknak. Ideje, hogy a saját érdekedben megszegj néhány szabályt.

Rák
Van egy kreatív ötleted vagy elképzelésed, amit szeretnél valóra váltani, ám kissé homályos még, hogy hogyan is kezdj hozzá. Mielőtt megindulnál az úton, érdemes volna egy tapasztaltabb ismerős véleményét és tanácsát kikérni.

Hirdetés

Oroszlán
Azon kapod magad, hogy a saját vagy a családod anyagi helyzetéről gondolkodsz, aminek hatására kész leszel meghozni egy döntést a jövődet illetően. Előbb mindenképp végezd el a szükséges kutatást, ne ugorj fejest a dologba felkészületlenül. Kezdetnek talán a költekezésedet kellene kontroll alatt tartani.

Szűz
Egy meglévő vagy lehetséges jövőbeni kapcsolatodat illetően tisztán látod a másik személyt? Miközben egy igazi főnyereménynek tűnik, azért nem ártana kis időt adni neki, hogy megmutassa az igazi arcát, ugyanis azt nem lehet túl sokáig palástolni.

Mérleg
Ha a pénzügyeid kerülnek terítékre, akkor azt tapasztalhatod, hogy a dolgok jó irányban haladnak. Azonban, ha van valami, amit igazán szeretnél megszerezni, akkor az nem fog csak úgy az öledbe repülni. A szerencse mellett az akaratodra és cselekvésedre is szükség lesz.

Hirdetés

Skorpió
Igazán önzetlen leszel ma egy baráttal, aki szükséget szenved valamiben. Nem ártana elgondolkoznod azon, hogy vajon ezt ő is megtenné-e érted. Na, nem azért, hogy mindenképpen a szemet szemért elvet kellene követned, csak jobb, ha tisztán látod a helyzetedet.

Nyilas
Nagyon vágyódsz valamiért, ami már egy ideje függőben van és nehezen alakul. Mielőtt teljesen belemerülnél ebbe a dologba, ne feledd, hogy amit valóban neked szánt az élet, az elérkezik, függetlenül attól, hogy milyen nehézkes az útja, amit nem, az egyszerűsége ellenére sem lesz a tiéd.

Bak
Megpróbálsz elemezni egy helyzetet és ítéletet mondani felette, ám nem fogsz olyan tisztán látni, mint kellene. Tegyél egy lépést hátra és törekedj az objektivitásra, ez segítségedre lehet.

Hirdetés
Vízöntő
Ideje, hogy szembenézz a félelmeiddel, amikor az álmaidról van szó és nem feltételezni a legrosszabbat. Emellett pedig szentelj nagyobb figyelmet az intuíciódnak és felfedezhetsz egy igazságot, amely hasznos lesz számodra.

Halak
Ne akard mások véleménye alapján szemlélni magad. Nagy az esélye, hogy csak kivetítik rád az érzéseiket, belső világukat és nem látnak téged tisztán. Tarts ki a meggyőződéseid mellett.

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés