Hirdetés


Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben megnyílsz az új ötletek felé, amelyektől eddig alapvetően elzárkóztál. Sokkal lazábbnak érzed magad és könnyebben vállalsz kockázatot. Ez a hozzáállás az életed számos területén változást fog hozni.

Hirdetés

Ha egyedülálló vagy, egy olyan emberre vágysz, akivel megoszthatod az életedet. A potenciális talán még nem áll készen rá, hogy megállapodjon, de légy türelmes. Ne akarj semmit kierőszakolni. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel talán más dolgok iránt fogtok érdeklődni, de ez ne zavarja meg köztetek a harmóniát. Találkozzatok félúton.

Kos
Formáld át a rád ható stresszt energiává. Talán nem leszel képes befejezni egy tervezett dolgod, de sokkal közelebb fogsz jutni a végső lépésekhez. Valaki érdekes híreket oszt meg veled, de elsőre érdemes elgondolkodni, hogy vajon tényleg igaz vagy csak kacsa.

Bika
Egy négyszemközti beszélgetés olyan ajtót fog megnyitni, ami eddig hét lakat alatt volt. Egy közelgő esemény stresszforrás lehet, de a lényeg, hogy ne ítélj elhamarkodottan. Egy barát talán nem lesz olyan lojális, mint azt te gondoltad.

Hirdetés

Ikrek
Egy kolléga szokatlanul érzékeny lesz, bár te nem teljesen érted, hogy mi zavarja őt pontosan. Egyszerűen fogadd el, hogy most ilyen hangulatában van. A megértésed át fogja segíteni a helyzeten. Egyesek szeretnének veled újra kapcsolatba kerülni.

Rák
Szeretnél letudni sok kötelezettségedet. Élvezd a munkatársak társaságát, de ne vegyél mindent készpénznek, amit mondanak neked. Az ötleteid szárnyalni fognak és örömmel veszel részt egy jó brainstormingon.

Oroszlán
A képzeleted mindent felülmúl és a legfurcsább pillanatokban talál el. Fantasztikus humorod most a legjobb helyzetekben üt be. Mások irigyek arra, hogy bármilyen helyzetben képes vagy megőrizni a tisztánlátásodat, hangulatodtól függetlenül.

Szűz
Egy lakótárssal vagy családtaggal összetűzésbe keveredhetsz és a feszültség fokozódni fog. Közeli szeretteid úgy viselkedhetnek, mintha egy távoli bolygóról jöttek volna és az elképzeléseik a tiéddel teljesen ellentétesek lennének. Hallgass meg másokat mielőtt ítélkeznél.

Hirdetés

Mérleg
Kérdezz, ha úgy érzed, hogy egy bizonyos ügy kiegészítést kíván. Állj meg, ha úgy érzed, hogy akadályba ütköztél és keresd meg azt az útvonalat, ahol szabadon haladhatsz tovább. Egy szomszéd, akinek sok mondanivalója van, megkereshet. Hallgasd meg figyelmesen.

Skorpió
Pénzügyi kérdéseket érintő problémával kell foglalkoznod, de sikeresen menedzseled a dolgot. Sokkal rugalmasabb vagy, mint mások azt gondolják és megvan a képességed, hogy másfajta hozzáállást alkalmazz, ha a helyzet megkívánja.

Nyilas
Használd ki a személyes vonzerődet, hogy megoldj egy otthoni problémát. A legfontosabb, hogy képes légy ellazulni és pozitív irányba eltolni a vitát. Egy főnök vagy kolléga szokatlanul nehezen kezelhető lesz ma, de te ne fújd fel a dolgot. Ma tiéd lesz az elsimító szerepe.

Bak
Adj magadnak több időt. Néha olyan megfeszített a tempó, hogy egy nyugodt gondolatra sincs időd. Képes vagy egy problémát minden irányból átlátni, ezért a munkahelyeden és a magánéletben is jól lavírozol.

Hirdetés

Vízöntő
Egy pénzügyi problémán ügyesen átverekeded magad. Egy meetingen talán nem fogsz mindenkivel egyetérteni, de ennek ellenére az eredetileg meghozott döntésed mellett fogsz kitartani. Először még beszéld át jó alaposan a dolgot egy bizalmasoddal, mielőtt elköteleznéd magad a választott út irányában.

Halak
Egyfajta bizonytalan zavar vesz körül. Olyan hírt hallasz, ami nagyon fontos lehet számodra. Először bizonyosodj meg róla, hogy van-e igazságalapja a dolognak. Talán érdemes volna pár napot várni mielőtt a tettek mezejére lépsz. Nem kell minden egyes ötletet valóra váltani, egyszerre elég csak egyre koncentrálni. Tarts egy kis szünetet és tisztázd el a gondolataidat.

Forrás: tudasfaja.com
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés