Hirdetés


Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.
Kos
Bármit is szeretnél ma elintézni, a nap első felében intézd el, ha nem akarsz lemaradni egy családi vagy baráti programról. Figyelj jobban a beszélgetésekre, mert számodra fontos információkról hallhatsz, aminek a jövőben hasznát veheted.

Hirdetés

Bika
Egy idősebb barát vagy egy rokon szeretne találkozni veled. Maradj vidám és nyitott, még akkor is, ha emiatt módosítanod kell a terveidet. Egy kellemes vacsora sosem árthat.

Ikrek
Tedd olyan pozitívvá a napodat, amennyire csak lehet. Azok, akik csatlakoznak hozzád, szerencsésnek mondhatják magukat. Egy telefonhívás valakinek vagy valakitől, mosolyt fog csalni az arcodra.

Rák
Egy szeretted tele lesz hírekkel. Lehet, hogy nem fogjátok ugyanabból a szemszögből látni a szituációt, ezért ne kritizáld őt. Adj magadnak egy kis időt és tisztább képet fogsz kapni.

Oroszlán
Néha elég annyi, hogy nézed a tömeget, a sok embert, ahogy járnak-kelnek és teszik a napi dolgukat és ellazulsz. Egy hozzád közel álló személynek sok dolog jár a fejében, amit szeretne megosztani veled. Légy támogató, ne kritikus.

Hirdetés

Szűz
Magasra szökhet benned a feszültség valamivel kapcsolatban, ám nem amiatt, ami történik, sokkal inkább az ítéletességed okán. Inkább távolodj el az izgalmaktól, mert valaki még jobban kihozhat a sodrodból, ha maradsz.

Mérleg
Ha tervezgetsz valamit, akkor bátran ötletelj valakivel. Amit együtt kitaláltok, nagyon izgalmassá teheti a napodat. Légy spontán és kerüld a stresszt.

Skorpió
Reggel egy kellemetlen helyzetbe kerülhetsz egy baráttal, de ez nem fog megakadályozni abban, amit tervezel. Este talán sokat fogsz gondolkodni a dolgon, ami nem baj, ám egyvalamit ne tegyél. Ne vonj le elhamarkodott következtetést.

Nyilas
A többiek szeretnének veled időt tölteni és a beszélgetések remek lehetőségeket nyitnak meg előtted. Valaki képes lesz formabontóan gondolkodni és téged is inspirálni fog.

Hirdetés

Bak
Kevés időd van arra, hogy befejezz valamit, ezért ne hagyd, hogy mások megzavarjanak benne. Ha végeztél, lesz még időd velük foglalkozni. Egy szeretted lelki problémákat oszt meg veled.

Vízöntő
Értékeld ki egy terved költségeit, mielőtt a megvalósításba vágnál. Lehet, hogy anyagilag nem állsz még rá készen. Légy óvatos, mert érzékenyebb lehetsz ma a kelleténél valakivel kapcsolatban és vice versa.

Halak
Engedd szabadjára a képzelőerődet, amikor egy szeretteddel töltöd az idődet. Igazán jó lesz most a társaságodban lenni és mindketten remekül fogjátok érezni magatokat. Ha egy frusztráló gondolat ugrik be a semmiből, azonnal hessegesd el.

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés