Hirdetés


Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Hirdetés

Kos
A jegyed egyik érzékeny szegmensében tapasztalható kozmikus aktivitás miatt némileg sértődékenyebb leszel, mint általában, különösen akkor, ha a pénzügyek kerülnek terítékre. A bolygók szerint nem érdemes aggódni.

Bika
Mindenki egyetért veled és mind úgy gondolják, hogy nagyon különleges vagy, ami lányegében így is van. Most azonban neked kellene valakivel éreztetned, hogy mennyire különleges személy. Talán egy rokon elhanyagolva érzi magát?

Ikrek
Nem mindenki lehet olyan éles eszű és olyan aktív fizikailag, mint te vagy, szóval, ha valaki a környezetedben kissé ügyetlenebb, akkor légy elnézőbb vele. Legyél lazább és fogadd el, hogy nem mindenki olyan, mint te.

Hirdetés

Rák
Eléggé komoly leszel a mai napon pedig a jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás miatt a világ tetején kellene érezned magad, ha pedig most nem így van, akkor csak idő kérdése és bekövetkezik.

Oroszlán
Lehet, hogy nem értesz egyet egy barátod terveivel, ám tekintve, hogy elkötelezte magát a dolog iránt, te sem tehetsz mást, mint támogatni őt és bízni a sikerében. Lehet, hogy most te vagy túl pesszimista.

Szűz
Nem kell megnehezítened a saját életedet. Választhatod az egyszerűbb utat a változtatás felé. Ez azon esetek egyike, amikor hátradőlve és hagyva a dolgokat a maguk útja szerint alakulni, az életed végül remek mederbe kerül.

Hirdetés

Mérleg
Elég könnyen rá tudsz ma szedni másokat, hogy azt csinálják, amit te szeretnél. Jó lesz, ha tisztázod előre, hogy nekik milyen hasznuk származhat ebből.

Skorpió
Elég sok jó dolog fog történni veled, mával kezdődően az elkövetkező napokban és te magad is elgondolkozol rajta, hogy vajon mivel érdemelted ki ezt a pozitív energia áradatot. Csak élvezd!

Nyilas
Ami a mai napon történik kissé nyugtalanná fog tenni, de nem szabad hagynod eluralkodni magadon. Nem számít, hogy mennyire rosszul fest a helyzet, meg kell találnod a módját, hogy a legjobbat hozd ki belőle.

Bak
A barátság most remek csillagállást élvez, így ha unottnak érzed magad, akkor verődj össze néhány hasonszőrű személlyel és csináljatok valami érdekeset. Annyi az élet, amennyit kihozol belőle.

Hirdetés

Vízöntő
Nagyon jól ki fogsz jönni ma az emberekkel és a bolygók azt sugallják, hogy a jövő heteden a kollégákkal is. Egyszerűen megérzed, hogy hogyan pendülj egy húron a környezeteddel, és ebből hasznod is származik.

Halak
Akármennyire is szereted otthonod melegét, a mai napon el fogsz vágyni valahová. Ha ezt fizikailag valamilyen okból kifolyólag nem teheted meg, akkor merülj el egy jó könyvben vagy filmben, ami legalább képzeletben elrepít máshová.
Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés