Hirdetés


Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Hirdetés

Kos
Azok az erőfeszítések, amiket az elmúlt hónapokban tettél, kezdik meghozni gyümölcsüket. Minden szinten, de különösen a kreativitás és a romantika szintjén fogsz tapasztalni változásokat és egy boldog időszak következhet az életedben. Adj szeretetet és a viszonzás sem lesz más.

Bika
Ha van esélyed a mai napon segíteni valakin, akkor nyújtsd ki a kezed és tedd meg. Te is nyersz általa, nem csak a másik. Minél többet segítesz, az univerzum annál többet fog visszaáramoltatni feléd. Annál jobb üzlet nem létezik, mint amelyben mindenki nyer.

Ikrek
A kommunikációs szektorodban tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően semmi problémád nem lesz üzenetek megfogalmazásában és átadásában. Amit mondanod kell, legyen tömör és velős, ne kertelj.

Hirdetés

Rák
Ha elégedetlen vagy jelenlegi helyzeteddel, akkor itt az idő, hogy változtass rajta. Anyagi szinten különösen sok lehetőséggel fogsz találkozni az elkövetkező napokban, szóval készülj fel és a félelem ne tartson vissza semmitől.
Oroszlán

Nagyon kalandvágyó voltál mostanában és ennek eredményeképpen sok nagy dolgot el is értél. Ezek azonban mind el fognak törpülni amellett, ami hamarosan következik. Csak most jönnek az igazán ámulatba ejtő események.

Szűz
Nem lenne szabad feltételezned, hogy a párod és a szeretteid tudják, hogy mire vágysz pontosan. Ki kell mondanod tisztán és világosan, mert magától senki nem fog rájönni. Te sem vagy gondolatolvasó, másoktól miért várod el ezt?

Mérleg
Ha egy barát vagy idegen segítséget kér tőled, ne hezitálj kinyújtani a kezed felé. Nyugodtan vegyél részt olyan tevékenységekben, amelyekben kamatoztatni tudod a képességeidet, különösen jó ügyek érdekében.

Hirdetés

Skorpió
Ha eddig nehezedre esett befejezni egy projektet, akkor a most megfelelő alkalom lesz, hogy egy kis extra erőfeszítést vigyél a dologba. Minél többet adsz bele, annál jobban el fognak ámulni a környezetedben olyanok is, akik hatalmi helyzetben vannak.

Nyilas
Nagyon egyszerűen meg fogod nyerni a terveidnek a barátokat és könnyedén fogod befolyásolni az embereket a környezetedben. A kemény munkára most ne is gondolj. Nyár van, lazíts!

Bak
Valami, amit hallasz vagy látsz a hétvégén, fel fogja nyitni a szemed és meg fogja nyitni az elmédet új lehetőségekre. Még akkor is, ha egyeseket túlzásnak tartasz, érezni fogod, hogy melyik a te utad, amit követned kell.

Hirdetés

Vízöntő
Semmi értelme haragot tartani valakivel, még akkor sem, ha a neheztelésed jogos. Ha képtelen vagy megbocsátani annak, aki bántott, akkor töröld ki az elmédből a gondolatát. Vannak fontosabb dolgok is, amikkel foglalkozhatsz.

Halak
Minél erősebben próbálkozol koncentrálni egy bizonyos dologra, az elméd annál hajlamosabb lesz elkalandozni. Talán venned kellene a jelet és nem erőltetni a dolgot. Lazíts és engedd, hogy az elméd olyan tájakra utazzon, ahová csak akar.

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés