Hirdetés


Szolgálatteljesítés közben meghalt egy magyar tűzoltó. A tragikus hírt a Facebookon tették közzé az elhunyt férfi kollégái. „Nehéz szavakat találnunk. Nyugodj békében, kolléga” – írták.

Hirdetés

Szolgálatteljesítés közben
Szolgálatteljesítés közben meghalt egy magyar tűzoltó. A tragikus hírt a balatonboglári és balatonlellei önkormányzati tűzoltóság közölte.

Nehéz szavakat találni
„Tisztelt barátok, ismerősök és követőink! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy jó barátunk és kiváló kollégánk, Nemes Attila szeptember 9-én este szolgálat közben elhunyt. Nehéz szavakat találnunk. Nyugodj békében, kolléga” – írták a Facebookon.

Nem közölték a halál okát
A férfi haláláról további információkat nem közöltek. A bejegyzés alatt részvétnyilvánítások egész sorát olvashatjuk, a köztiszteletben álló tűzoltót sokan gyászolják a két településen.

Hirdetés

Az elhunyt tűzoltó

Eltűnt az erdőben
Diósjenői Önkéntes Tűzoltó Egyesület kért segítséget az emberektől, miután eltűnt egy szabadnapos kollégájuk a gyadai rét feletti erdőben. A 60 év körüli férfi autóját a réthez közeli kirándulóközpont parkolójában találták meg a személyes tárgyaival együtt. A telefonját sem vitte magával.

Öngyilkos lett
A 0627.hu információi szerint a férfit közel 5 kilométerre találták meg a parkolótól, ahol autóját hagyta. Sajtóhírek szerint felakasztotta magát.

Hirdetés

Sokakat segített
A férfi lánglovagként sok-sok életet mentett meg, 2012-ben szerelt le a tűzoltóságtól, előtte hosszú ideig szolgált rohamparancsnokként. Lánglovagként rengeteg problémás helyzetet megoldott, sok-sok életet mentett meg, most pedig éppen ő szorul segítségre.

Szeretett kirándulni
Nyilatkozott korábban a Blikknek az eltűnt férfi fia, aki elmondta, hogy: „A kamerafelvételek alapján reggel nyolc óra magasságában parkolt le katalinpusztai kirándulóközpontnál, az autóját is ott találták meg másnap. Imádott ott kirándulni, sétálni a jó levegőben, ezért még a kitérő ellenére sem volt szokatlan tőle, hogy megállt ott. A mobilját sajnos a járművében hagyta.”

Baleset érhette
„Elképzelhető, hogy baleset érte, de ennél többet sajnos mi sem tudunk. A nagyon magas hegyvidék és a hatalmas erdős terület sajnos nehezíti a keresést. Ahogy telnek a percek, órák, sajnos egyre valószínűtlenebb, hogy megtaláljuk élve, de nem adjuk fel a reményt” – mondta a férfi, még mielőtt megtalálták az édesapját.

Kiemelt kép: illusztráció Forrás
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés