Hirdetés


Nem tudott nemet mondani egy kihívásra a sztárséf, akit saját bevallása szerint pont a legjobbkor találta meg a munka. Azonnal igent mondott, így egy új fejezetet nyithat az életében.

Hirdetés

Pozitív megerősítések
Az élet újra és újra bebizonyítja, hogy soha nem áll meg. Krausz Gábor példája tökéletesen tükrözi ezt, a sztárséfet ért negatív dolgok mellett egyre több olyan inger is éri, ami segít neki hátrahagyni a múltat.

Vége
Hat év után véget ért Krausz Gábor és Tóth Gabi kapcsolata. A válás híréről a séf számolt be a közösségi oldalán, posztjában hangsúlyozta, kislányuk, Hannaróza nevelésében a jövőben is közösen vesznek részt. A szomorú hírt Tóth Gabi is megerősítette, ő is a közösségi felületén tette közzé, Gáborral véget ért a kapcsolatuk.

Hirdetés

Bombaként robbant a hír
Krausz Gábor bombaként robbantotta a hírt, hogy hat év és egy közös gyermek után elválnak útjaik feleségével, Tóth Gabival. A hír valósággal sokkolta a rajongókat, ugyanis egészen eddig úgy tűnt, a pár harmóniában él egymással. Ráadásul nemrégiben vásároltak közösen házat is Szentendrén.

Nincs jól a férj
Krausz Gábor teljesen összetört. Egyik barátja azt mondta, a család volt a mindene, és egy világ dőlt benne össze, amikor rájött, hogy véget ért a házassága. Vomberg Frigyes hozzátette, nincs jól és nagyon megviseli az egész történet.

Romokban van
„Annyit tudok elmondani, hogy próbál felépülni az egészből, de nagyon megsérült (…) Most összetört” – jegyezte meg. A férj hamar ki is költözött feleségével együtt vásárolt, szentendrei otthonukból. Kislányukat közösen, szeretetben tervezik felnevelni.

Hirdetés

Gyors továbblépés
A szakítás bejelentése óta Gabi gyorsan továbblépett: már egy nappal később bátran mutatkozott új szerelmével egy vásáron, ahol nemcsak fogták egymás kezét, de néhány csók is elcsattant. A Fricska táncosa azóta már egyre több időt tölt Gabiék szentendrei házában.

Tánccipőt húz
De közben Krausz Gábor élete is pörög tovább. Néhány hete derült ki, hogy a sztárséf is szerepel majd a TV2-n látható Dancing with the Stars negyedik évadában. Az új kihívás minden bizonnyal feltölti a férfit, akinek azonban nem ez az egyetlen új kihívás az életében.

Executive séf
Ő lesz ugyanis a Hilaris Hotels elnevezésű, vadonatúj szállodalánc executive séfje, ami azt jelenti, az ő feladata lesz, hogy kidolgozza a szállodalánc új gasztronómiai koncepcióját – írja a Bors.

Hirdetés

Saját éttermet szeretett volna
Gábor nem tagadta, hogy pont a legjobbkor találta meg őt ez a kihívás, ami egy nagy lehetőség a kiteljesedésre. „Már régóta, múltbéli projektekből ismerem azokat, akikkel belevágunk ebbe a kalandba. Eddig azért váratott magára az együttműködés, mert én egy saját éttermet szerettem volna, de úgy gondolom, az egyelőre korai lenne” – mondta.

Örömet okozni
„Nem tettem le az álmomról, de előbb szeretnék tapasztalatokat gyűjteni, megismerni a különböző tájegységek speciális ételeit, sok embernek örömet szerezni a gasztronómiánkkal. Az a jövőkép tehát nagyon tetszik, amit ez a közös munka, új kihívás jelent. Az én feladatom az lesz, hogy összefogjam a szállodák konyháinak működését, kitaláljam a koncepciót, és én legyek úgymond a gasztronómia arca” – tette hozzá.

Ingázni fog
Januártól teljesen az új kihívásra fog koncentrálni, és mivel a szállodák közül több is Ausztriában található, arra is felkészült, hogy heti egyszer-kétszer több száz kilométert kell utaznia. „Rájöttem, hogy nem szeretek egy helyen lenni, nehezen viselem a monotonitást” – szögezte le.

Teljes értékű apa marad
Kiemelte azt is Krausz Gábor, hogy emellett teljes értékű apukája marad a kislányának. „Ez az új feladat egyébként pont a legjobbkor jött az életembe, biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat fogok belőle tanulni” – húzta alá.

Kiemelt kép: illusztráció Forrás
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés