Hirdetés


Suzie Skougard és kislánya, Carly (Mission Viejo) vásárolni voltak, amikor olyasmi történt velük, amit Suzie később egy több ezerszer megosztott Facebook-bejegyzésben foglalt össze.
Ha elolvasod a cikket, Te is megérted, miért osztották meg annyian Suzie bejegyzését.

Hirdetés

Az édesanya leírja, hogy régóta ismeri a pénztáros hölgyet, aki aznap odalépett hozzájuk. Már azelőtt is mindig a Down-szindrómás pénztáros hölgy pénzárához állt be a sorba, hogy várandós lett volna Carlyval.
Amikor kiderült, hogy gyermeket vár, és a kislánya is Down-szindrómával születik majd, még nagyobb motivációt érzett, hogy annyiszor beszélgessen el a kedves pénztárossal, ahányszor csak tud!
Suzie sosem mondta a pénztárosnak, hogy az akkor féléves kislánya is Down-szindrómával érintett, ám egy nap, a pénztáros magához ölelte a kislányt, és így szólt: “Down-szindrómája van.”

Hirdetés

“Ismeri a jelbeszédet?” – kérdezte később Suzie-tól.
“Ismer néhány jelet.”
“Amikor kicsi voltam, ezt (azt a jelet mutatta, hogy ‘többet’) és ezt (azt a jelet mutatta, hogy ‘kérem’) a jelet ismertem”
“Igen! Carly is tudja ezeket!”
“És van még egy, amit szeretnék megmutatni neki. Megtanítom rá!” És azt a jelet mutatta, hogy “Szeretlek ”
Mindezzel könnyekig hatotta az édesanyát, és büszkeséggel töltötte el az a gondolat, hogy az ő kislánya is ilyen kedves, csupaszív felnőtt lesz!

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés