Hirdetés


A fiatal zenész, Azahriah néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy annyira gyorsan elfogytak a jegyek a következő Puskás Arénás koncertjére, hogy meghirdet mégegy estét a hatalmas koncerthelyszínen. A 21 éves rapper-énekes sikerének sokan örültek, akadtak azonban olyanok a szakmában, akik nem nézik jó szemmel a náluk jóval fiatalabb tehetség sikereit.

Hirdetés


A népszerű rapper, Majka most egy hosszú bejegyzésben osztotta ki az irigyeket, akik szerinte sosem lesznek olyan sikeresek, a Pál utcai pályatársuk.
„Egészen furcsa mit vált ki a magyar zenei közegből az, hogy egy 21 éves fiu telerakja a Puskas arénát. Nagy eséllyel kétszer is…

Hirdetés

Interneten fröcsögő, levitézlett, sosemvolt sikeres sztárok mondják meg a receptet, meg azt hogy ez miért rossz, meg mit kéne máshogy.. Ráadásul van egy kis közeg egy pár megmondóemberrel az élen , akiknek a karrierjük évtizedek óta abban merül hogy ki, hogy az éppen aktuálisan felkapott előadót pocskondiázzák. Minden hangot ismernek a zongorán, de mégis az egész életük arról szólt , hogy próbálkoznak próbálkoznak , de valójában sosem tudtak maradandót alkotni, vagy népszerűbbek lenni mint egy bármely tehetségkutatós 9. helyezett, sőt!!
Ha valaki ilyen sikert ér el, miert nem lehet csak annyit mondani , hogy gratulálok?? Arról vitatkoznak elvileg okos gondolkodó emberek, hogy miért szeret a közönség egy előadót ,dalt, produkciót?! Ergo ízlésről..
Ha egy társaságban megbeszélik egymás közt hogy nekik mi a véleményük, tetszik-nem tetszik, ezért-azért, azzal semmi probléma nem lenne, de nyilvánosan páváskodni közösségi oldalakon egy kis figyelemért cserébe kegyetlenül gáz. Ezeknek az embereknek a 90%a sosem fog megérteni egy sikeres előadót , mert ő vagy sosem volt sikeres, vagy egyszerűen irigy, vagy mindkettő. Legtöbb esetben meg az egyik szülte a másikat…

Hirdetés

Azahriah azért egy hihetetlenül felkapott előadó, mert a dalai egész máshogy, és másról szólnak mint kortársainak. Ez már elég ahhoz, hogy népszerűbb legyen náluk. Nagyon sokszor léptünk fel együtt, egy helyen. Láttam sokszor a színpadon, és itthon a gyerekek is rongyosra hallgatják a dalait. Vannak dolgok amiket én a helyében egészen máshogy csinálnék ,dehát pontosan azért mert én egy másik előadó vagyok. Nem kezdek el okoskodni nyilvánosan, vagy adok kéretlen tanácsokat egy olyan fiúnak aki jelenleg minden fórumon no1.

Hirdetés

Főleg nem azért, mert még csak 21 éves… (!!!)) Nyilván sok hibával ,ahogy azt 21 évesen illik is.
Majd az idő,meg a színpadon eltöltött rutin megmutatja neki is miben fejlődjön még ,es hogy ezt a sikert megtudja őrizni hosszú időn keresztül. Es ha valamiről beszélni kellene , akkor talán ez lenne a legfontosabb téma vele kapcsolatban.
Annál nincs fontosabb mint tudni, hogy a nagy siker kegyetlen teherré tud változni ha egyszer apad a népszerűség. Márpedig ez a világ természetes rendje. Nincs senki a világ tetején egy életen át. Egy dupla Puskas Arena után ,ha majd csak kétszer tölti meg egy nyáron a Budapest parkot, megélheti akár bukásnak is, pedig más a kezét odaadná egy félházért…
Mindig a közönség választ!! Ezt érdemes tiszteletben tartani. Ahogy a teljesítményt is.. Tessék elfogadni ,hogy egy 21 éves fiatal fiú történelmet ír, és olyan dolgot csinál ami iránymutató kell legyen azoknak is akik 30 éve tapossák a szakmát… meg egymást …” – írta Majka a Facebook-oldalán.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés