Hirdetés


Szombaton indul a Dancing with the Stars a TV2-n, így aztán végre láthatjuk, hogy mit tanult az elmúlt hetekben Krausz Gábor. Próbából nem volt hiány, hogy milyen volt a tanárnő, azt most elárulta a sztárséf.

Hirdetés

“Sziasztok, Krausz Gábor vagyok, alias Freddy Krueger vagy Fred Astaire… melyik legyek Alapjáraton egyébként Anna nagyon kedves és türelmes, ez tartott egy hétig. Én most itt a frankót mondom, hiszen ez a kedves nézőknek egy segélykiáltás, hogy help me. A kezdeti heti három-négy táncórától eljutottunk a 12-ig, és ez nyilván egyenesen arányos a türelemvesztéssel is. Nem, viccelek, nagyon türelmes” – mondta a sztárséf. Mikes Anna nyugodt, mint mondta, lelkiismeretesen felkészültek, és nagyon jó együtt dolgozni Krausz Gáborral.

Hirdetés

“Én azt gondolom, hogy másfél hónapja gyakorlunk, volt honnan elindulni, volt hova fejlődni. Szerintem nagyon izgalmas, drámai és szórakoztató, színes tánc lesz, és azt remélem, hogy mindenki nagyon jól érzi majd magát a mi táncunk alatt is, illetve az adás során végig.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés