Hirdetés


Sokan ismerik Dér Heni énekesnőt, de kevesebben tudják, hogy férje nemcsak a “Nyerő Páros” műsorban mutatkozott be, hanem egyben kiváló asztalos is. A szakember, aki a műsorban már bizonyította képességeit, most egy újabb tehetségét mutatta be: vágódeszkák készítését.

Hirdetés

A legújabb mesterműve egy egyedi vágódeszka, amelyet barátjának, Krausz Gábornak készített. Krausz Gábor, aki jelenleg a “Dancing with the Stars” műsor következő fordulójára készül, bizonyára nagyra értékeli ezt a személyes és praktikus ajándékot. Ez az esemény nemcsak Dér Heni férjének asztalos képességeit emeli ki, hanem azt is, hogy mennyire fontosak a személyre szabott, kézzel készített tárgyak a modern világban.
A gesztus emellett rávilágít arra, hogy a barátság és a támogatás különféle módon fejezhető ki, és hogy a kézműves alkotásoknak különleges értéke van.

Hirdetés

Dér Heni férjének tehetsége és Krausz Gábor előadóművészeti sikeressége együtt mutatják meg, mennyire sokszínűek és tehetségesek lehetnek az emberek.
“Micsoda meglepetés ért ma a próbateremben 🥰🥰 Ez már a második vágódeszka amit megálmodtam, és Geri barátom készített el nekem. Már alig várom, hogy ha kitáncoltam magam, felavathassam. 🔪👨🏻‍🍳”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés