Hirdetés

Fotó: Wolfgang Osinski


Az idősebb korosztály is képes meghódítani az internetet – legalábbis ezt bizonyítják Nellie és Dietmar Ehrentraut, akik a Boogie Woogie táncukkal világszerte rajongókat szereztek maguknak. A páros egyik videója, amelyen a lendületes táncukat mutatják be, 62 millió megtekintést ért el a Facebookon, és azóta is töretlen a népszerűségük.

Hirdetés

A 64 éves Nellie és 70 éves férje, Dietmar nem csak az interneten, hanem a táncvilágban is elismertek. Nemrég a düsseldorfi INTAKO Nemzetközi Táncpedagógiai Kongresszus vendégei voltak, ahol a résztvevők és rajongók lelkesen fogadták őket. Az idősebb korosztályt képviselő táncosok felhívják a figyelmet arra, hogy a tánc nem csak a fiataloknak szól, és az életkor nem korlátozás a mozgás és az élvezetek terén.

Hirdetés

Nellie és Dietmar az elmúlt években számos versenyen vettek részt, és számos díjat nyertek meg a Boogie Woogie kategóriában. Azonban nem csak a versenyzés, hanem a tánc oktatása is fontos szerepet játszik az életükben. Rendszeresen tartanak táncórákat és workshopokat, amelyekre az érdeklődők nagy számban jelentkeznek.
Az Ehrentraut páros nem csak a tánc világában, hanem az interneten is inspiráló példával szolgálnak az idősebb korosztálynak, hogy sosem késő elkezdeni valami újat, és hogy az életkor nem korlátozó tényező a szenvedélyek és az élet örömeinek felfedezésében.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés