Hirdetés


Vitray Tamásra rátalált a boldogság: négy évvel a válása után már új társa van. A 90 éves legenda távkapcsolatban él választottjával, aki a filmiparban dolgozik, így a szakma szeretete és a közös érdeklődés is összeköti őket.

Hirdetés

Elmélyült a kapcsolatuk
Az új szerelemre tavaly novemberben derült fény, amikor a hölgy meglepetésbulit szervezett Vitray 90. születésnapjára. Akkor egy ismerőse mondta el lapunknak, hogy fél évvel azelőtt mélyült el a kapcsolatuk, amely azóta is tart.

A két mesterség egyesítette őket
„Nincs definíciója a szerelemnek. Nem vagyok egyedül, van párom, igen. Jó is, mert a munkája révén sok mindent meg tudunk beszélni, és egy ilyen vénembert, aki megint nekiveselkedik, persze, hogy ez izgat legjobban. Az is lehet, hogy a két mesterség egyesít bennünket legerősebben, és mindaz, ami hozzá kell” – mondta Vitray Rónai Egon Húzós című podcastjében, az ATV YouTube-csatornáján.

Hirdetés

Amikor tudnak, találkoznak
Kiderült, hogy távkapcsolatban élnek, a hölgyet ugyanis még mindig külföldre, egészen pontosan Svájchoz köti a munkája. Ennek ellenére, amikor idejük engedi, találkoznak, zömében a nő utazik haza Vitrayhoz, de ennek fordítottja is előfordult már.

Négy éve vált el
Vitray Tamásnak négy évvel ezelőtt ért véget a házassága, amikor is elváltak útjaik Kállay Bori színésznővel. Mint megírtuk, a legendás páros Kállay Bori és Vitray még 2019-ben váltak el. A hírt annakidején a tévés jelentette be, mondván úgyis kiderül, ezért inkább tőle tudják meg.

Újra szerelmes
Bár azt pontosan nem tudni, hogy a 32 éves kapcsolatukat miért bontották fel, hiszen a legendás műsorvezető akkor 87 éves volt, míg a színésznő 71. „Úgy éreztem, hogy bennem van még van annyi, hogy ezt a válást érdemes megkockáztatni. Nem csak a kései időpont furcsa benne, hanem úgy jöttem el, hogy mindent magam mögött hagytam” – fogalmazott akkor Vitray, aki úgy tűnik mára teljesen továbblépett.

Hirdetés

Újra képernyőn
Vitray Tamás egyébként hiába tölti lassan a 91-et, kirobbanó formában van, a képernyőre is visszatért. Amint azt portálunk is megírta a legendás tévés másfél évvel ezelőtt döntött úgy, hogy visszavonul, azt követően, hogy 60 évig a magyar televíziózás meghatározó alakja volt. A tévés azonban nem bír meglenni a képernyő nélkül, éppen ezért most úgy döntött, saját műsorral tér vissza.

YouTube-csatorna indult
A legendás tévés Vitrayék néven indított YouTube-csatornát, mint kiderült a fiai és az unokái unszolására határozott úgy, hogy ismét a kamera elé ül.

Szerencsés élet
„Nincs olyan pontja az életemnek, ahová azért mennék vissza, hogy aztán másfelé induljak. Engem a sors tömérdek szerencsével jutalmazott. Mindig olyan helyekre irányított, ahol boldog voltam és reményeim szerint senkit nem is tettem boldogtalanná. A boldogság mindig egy-egy mozzanat, a többin pedig túl kell esni. De mondjuk tízéves koromra visszatekerném az idő kerekét. Szívesen fociznék újra a Szent István parkban… Csak azt kellene megígérnie a sorsnak, hogy bár ugyanezt az életet élhetem, de nem mondja meg, mi következik – nyilatkozta Vitray Tamás a Borsnak.

Hirdetés

Dokumentumfilmet készített
Vitray Tamás egyébként nemrég elkészítette a nagysikerű Magda című dokumentumfilmet, ami Nádor Magda, a világhírű, de itthon mellőzött operaénekes életéről szól, akivel már a közel 30 évvel ezelőtt futó műsorában is beszélgetett.

Saját pénzből
A televíziós mindent a saját pénzéből finanszírozott, és amit lehetett, maga is csinált a forgatás kapcsán. Harmadmagával forgatott Tálas Péterrel és Bedő Csabával, az utómunka végső fázisát pedig baráti segítséggel oldotta meg.

Kiemelt kép: Vitray Tamás. Fotó: Youtube. Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés