Hirdetés


“Norbi nagylánya nem kér az elkényeztetett tiniéletből: Levált a szüleiről a 17 éves Schobert Lara” – ezzel a címmel jelent meg egy interjú Schobert Norbi lányával a Borson.
Lara a Norbi Update egyik üzletében dolgozik, csakúgy, mint tavaly. Csakhogy közben a családja elutazott Görögországba egy Alakreform táborba, ő viszont itthon maradt. Bár szülei szerették volna, ha lányuk is velük utazik, Lara erősködött, hogy inkább maradna, mert dolgozni akar.

Hirdetés

“A saját döntésem volt, hogy itthon maradok. Dolgozni szeretnék, meg akarom ismerni az üzletünket, a termékeket, a vendégeket, és nem mellesleg pénzt is szeretnék keresni. Utálok ugyanis kölcsönkérni a szüleimtől. Jobban esik azt elkölteni, amiért megdolgozom” – mondta.
Elmondása szerint nem könnyű feladat a szüleiről való leválás, főleg az apjával volt sok harca, de saját bevallása szerint kiskora óta elég önálló, és szeretné a maga útját járni.
“Nagyon sok munkát igényel ez a folyamat, mert nekem a Schobert névvel duplán meg kell dolgoznom mindenért, a sikerért, az elismerésért. Nagyon sok előítélettel találkozom. Van, aki nem ismer, de meghallja a nevemet és azonnal utál. Én ezt elfogadom, megtanultam tudatosan kezelni, nem beengedni az idegenek negatív reakcióit. Az elején persze bántott, hogy úgy ítélkeznek, hogy azt sem tudják, valójában milyen ember vagyok. Ma már nem szorongok emiatt, inkább megyek előre az utamon, és a lehető legtöbb energiát abba akarom fektetni, hogy megvalósítsam magam” – magyarázta.

Hirdetés
“Szerencsés vagyok, hogy ide születtem, de én nem az a fajta tinédzser vagyok, aki az apucitól kapott luxuskocsiban furikázik a haverokkal minden este” – jegyezte meg.
Azt is elmondta, hogy szerinte húsz év múlva lesz egy lovardája, ahol gyerekeket tanít majd lovagolni, és lesz ott egy nagy étterem is a szülei bolthálózatának termékeivel. Szeretné ugyanis továbbvinni az Update márkát, és mellette lovakkal is foglalkozni. “Ez a vágyam, ezért dolgozom most is ahelyett, hogy a tengerparton koktéloznék” – tette hozzá.

Hirdetés
Categories: Tanulságos

Hirdetés