Hirdetés

Fotó: Zsolnai Péter


Egy csodálatos gyermekkori emlék került elő Tóth Vera kezéből, ami nemcsak a nosztalgia kedvelőit, de mindenkit elvarázsol. A kép, amin a két testvér, Tóth Vera és Tóth Gabi, a fürdőszobában szerepel, egy igazán különleges pillanatot örökít meg. Ahogy Vera fogalmazott: “Éppen a mosógép tetején pelenkázott anyánk…”

Hirdetés

Tóth Gabi számára a január 17-i nap különösen fontos, hiszen ezen a napon ünnepelte 36. születésnapját. Ebből az alkalomból egy meghitt és hálát sugárzó bejegyzést tett közzé Instagram-oldalán. Nővére, Tóth Vera, azonban nem maradt adós a meglepetéssel: egy régi, közös fotóval kedveskedett, amelyen mindketten a fürdőszobában láthatók. Vera, aki mindig is a korát megelőzve élt, ezzel a képpel is bebizonyította: ő már szelfizett akkor is, amikor mások még csak nem is hallottak erről a fogalomról.

Hirdetés

A megosztott fotó nemcsak azért különleges, mert a két népszerű énekesnőt mutatja gyermekkorukban, hanem azért is, mert általuk egy szép családi pillanat elevenedik meg újra, amihez most a rajongók is hozzáférhetnek. Ez a kis időutazás biztosan mosolyt csal mindenki arcára, aki meglátja.
„Ezzel a 36 évvel ezelőtti, megindító, s általam készített szelfivel szeretnék neked boldog születésnapot kívánni, kedves testvérem! 😅 Neked már ennyi idősen nőtt a melled, és éppen a mosógép tetején pelenkázott anyánk, közben az én arckifejezésem azt jelezte, hogy majdnem, vagy talán be is ‘artam, olyan nehéz volt apánk fényképezőgépe. Láthatóan hatalmas koncentréjsönben voltam, hogy beleférjünk mindketten a képbe. Azóta pedig időnk nagy részében már csak koncertréjsönben vagyunk és kívánom, hogy ez sose múljon el. ♥️♥️♥️ #nemvótámájfón #tóthok #krumpliella #36? #mivan? 😂 @tothgabi”
— írta az énekesnő a bejegyzésbe.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés