Hirdetés


Az elkövetkezendő időszakra az alábbi öt jegy számára jósolt szerencsét és gazdagságot, valamint magánéleti stabilitást és sikereket a világhírű középkori jós.
A Halak: ez a jegy a legutóbbi időkben számos nehézséggel szembesült, és olyan erőfeszítésekre kényszerült, amelyet korábban ő magáról sem gondolt volna. Lehet, hogy ezek egyelőre nem hoztak sok eredményt, de busásan megtérül majd minden! Ezerszeresen visszajön minden befektetésed, és a szerencse végre rád köszönt!
Az Oroszlán: annak ellenére nehézségekkel szembesülhettél, hogy óriási belső energiával, kitartással, valamint személyes méltósággal rendelkezel. Többen ártani próbáltak neked, és volt olyan, akinek ez sikerült is. Azonban most az az időszak következik, amikor képes leszel túllépni mindezen, és jelentősen előrelépni! Remek ötleteidnek és intuíciódnak hála számos célodat valóra váltod a következő időszakban!

Hirdetés

A Skorpió: egyre erősebben érzed a késztetést, hogy valamin változtatni kellene, mert nem mehet így tovább! Gyűlik benned a stressz, és szeretnéd mindezt kiadni! Sokkal idegesebb vagy, azonban a harag energiát is ad számodra! Fogj bele új dolgokba, és nagyon hamar azt fogod látni, hogy elkezd megtérülni! Itt az idő, mindenképp cselekedj, fordítsd pozitívba az energiádat!
A Bak: feszült lehetsz, és bár kötelességeidet ugyanúgy teljesíted, mint eddig, egyre jobban rád férne, hogy egy kicsit kikapcsolódj! Sokkal hatékonyabban fogod tudni ellátni a munkádat és a feladataidat, ha megengedsz magadnak egy kis lazítást: nem is gondolnád, mennyit könnyít majd! Ha hagyod magad kiszakadni a (még Téged is!) lehúzó monotóniából, elérheted mindazt, amit olyan régóta akarsz már!
A Mérleg: Ha kilépsz a kötöttségek és az aggodalom hálójából, elkerülöd a hibákat, és szinte szárnyalni fogsz! Fortuna, a szerencse nagyasszonya a kegyeibe fogad, és ha hiszel magadban, bármilyen akadályt le tudsz győzni! Rá tudsz lépni egy útra, a jobb élet felé!
Jó szerencsét kívánunk!

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés