Hirdetés


A brit királyi család körül kialakult helyzet újraéleszti Nostradamus egyik régi próféciáját, amely Károly király és Harry herceg jövőjével kapcsolatosan keltett figyelmet. Kate Middleton és III. Károly király egészségügyi problémái, valamint a királyi feladatok átadása középpontba állítja a család jövőjét és a hatalomátadás lehetséges forgatókönyveit.

Hirdetés

Kate Middleton, aki hasi műtéten esett át, és Károly király, akinek prosztatarákja van, kénytelenek szüneteltetni királyi tevékenységeiket, ami aggodalmat kelt a királyi család és a brit monarchia jövője iránt. A közvélemény-kutatások szerint Kate Middleton rendkívül népszerű a brit nép körében, ahogy férje, Vilmos herceg is, aki a műtét utáni lábadozás alatt felesége mellett kíván lenni.

Hirdetés

A királyi családhoz közel álló Angela Levine királyi életrajzíró a GB News-nak adott nyilatkozatában említést tett arról, hogy ebben a helyzetben Harry herceg állami tanácsadóként léphet elő, ami közvetlen összefüggésben állhat azzal, hogy Károly király nemrég kibékült Harryvel és Meghan Markle-lel, és új szerepeket ígért nekik a monarchiában. Ezek a fejlemények érdekessé teszik Nostradamus egyik jóslatát, amely szerint „A szigetek királya el fog indulni. A helyére egy olyan ember kerül, aki soha nem számított arra, hogy király lesz.” Ez a prófécia Károly királyra utalhat, és arra a lehetőségre, hogy Harry herceg, aki jelenleg nincs a trónutódlási sorban előkelő helyen, meglepő módon fontos szerephez juthat.

Hirdetés

Nostradamus 2024-re vonatkozó további jóslatai, amelyek egy nagy háborúról és globális kataklizmáról szólnak, tovább növelik az aggodalmakat és spekulációkat a jövővel kapcsolatban. Az, hogy a brit monarchia és a királyi család milyen úton halad tovább, és hogy ezek a jóslatok mennyire valósulnak meg, még mindig kérdéses, de kétségtelenül izgalmas idők állnak a brit korona és annak követői előtt.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés