Hirdetés


Nostradamus, a francia csillagász és asztrológus az 1500-as években élt, de a jóslatai máig fennmaradtak és ijesztő módon sok mindent valóban beteljesült.
Kiderült, hogy Erzsébet királynő halálát is előre látta a jós, és amit vele kapcsolatban írt rendkívül aggasztó.

Hirdetés

Nostradamus az idei évre látott globális katasztrófát, természeti csapásokat, egy új világháborút és egy királynő búcsúját, aminek a következménye a káosz lesz. A látnok úgy gondolta, hogy ennek a bizonyos királynőnek a halála hatalmi harcokat indít majd el.

„A háború végén megváltoznak a nagyhatalmak. Három gyönyörű gyermek születik a parton. Tönkre fogják tenni az embereket, ha nagykorúak lesznek. Megváltoztatják a királyságot, amely így szét esik, nem tud tovább fejlődni, véget ér”

– áll a jóslatban.

Hirdetés

A szakemberek úgy gondolják, hogy a három gyermek esetében Nostradamus Vilmos hercegre, Harry hercegre és Beatrix hercegnőre gondolt, akik a királynő unokái. A háború a Malvinok háborúja lehet, amely 1982-ben zajlott az Egyesült Királyság és Argentína között. A vége után néhány nappal világra jött Vilmos herceg.
A part lehet a Temze folyó is, ami átszeli Londont vagy az országot körülvevő Atlanti-óceán.
A jóslat arra figyelmeztet, hogy II. Erzsébet halála után bukásra van ítélve a monarchia. Aggasztó, hogy a profécia azt is sugallja, hogy III. Károly király uralkodása nem fog sokáig tartani.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés