Hirdetés


A férfi még 25 éves sem volt, amikor a tragikus pilisszentlászlói autóbalesetben elhunyt. Ismerősei szerint rajongott a munkájáért, de mindössze három napot szolgálhatott tűzoltóként.

Hirdetés

Tragédia
Hétfő hajnalban személygépkocsijával közlekedett egy férfi Pilisszentlászló közelében, a 1116-os út 11-es kilométerszelvényében, amikor ezidáig ismeretlen okból az árokba hajtott.

Hirdetés

A helyszínen meghalt
A balesetben az autó sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt, a jármű 19 éves nő utasát életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők. Azt, hogy pontos miért és hogyan következett be a tragédia, a Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészei Osztályának munkatársai vizsgálják.

Egy fiatal tűzoltó halt meg
A balesetben Dombai Dániel tűzoltó őrmester, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Észak-budai Katasztrófavédelmi Kirendeltség, Budavári Katasztrófavédelmi Őrs beosztott tűzoltója hunyt el.

Búcsúznak tőle
A bajtársak szívszaggató üzenetben búcsúztak szeretett kollégájuktól a Facebookon. „Mindössze három napot szolgálhattál. De tudom, nagy és szép jövő állt előtted. Nyugodj békében, Bajtárs. Vigyázzanak most már rád az angyalok” – írták.

Hirdetés

Előtte volt az élet
„Kedves, udvarias, remek ember volt, aki előtt ott állt az egész élet. Nem hiszem el, hogy ilyen hamar kellett távoznia, még rengeteg dolga lett volna itt” – mondta a férfi egyik ismerőse a Borsnak.

Ez volt az álma
A Veszprém megyei fiatal férfi már gyerekkorától fogva rendvédelmi szervnél szeretett volna szolgálni, ugyanis rendészeti szakközépiskolába járt. Bár gazdasági szakon végezte az egyetemet, utána tűzoltónak tanult, és lelkesen kezdett neki imádott szakmájának.

Árokba hajtott egy pótkocsis teherautó
Nem ez volt az egyetlen halálos áldozattal járó autóbaleset a hétfő hajnali órákban, Szolnok és Besenyszög között szintén árokba hajtott egy pótkocsis teherautó a 3225-ös számú úton.

Elhunyt a női sofőr
A sofőr egy jobbra ívelő kanyarban – eddig tisztázatlan körülmények között – hajtott le az úttestről. A nő a baleset során a helyszínen életét vesztette a rendőrség tájékoztatása szerint.

Hirdetés

Ők túlélték a szörnyű balesetet
A Kékvillogó.hu megírta, hogy kisodródott egy kanyarban, áttörte a szalagkorlátot, és a szakadékba zuhant egy autó a napokban a 25-ös számú főúton. A csodával határos módon a gépkocsiban ülők túlélték a balesetet. A járműben gyerekek is ültek, édesanyjukat a kocsi alól kellett kimenteni.

Átszakította a szalagkorlátot
A mentők és a tűzoltók azonnal a helyszínre értek, és a legnagyobb csoda folytán kiderült: a kocsiban ülők többsége, köztük több gyerek is könnyű sérülésekkel megúszta a szörnyű zuhanást.

Kiemelt kép: Elhunyt tűzoltó – Forrás: Facebook
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés