Hirdetés


Stahl Judit sokak számára ismert arca a hazai televíziózásnak. Egykoron híradós műsorvezetőként kezdte, majd húsz évvel ezelőtt a főzés világába kalauzolta nézőit, mely számos sikeres szakácskönyv megjelenését is hozta. Ám a siker ellenére Judit nem a hírnév rabjává vált. Most az RTL-nek nyilatkozva elmondta gondolatait a nyilvánosságról, a hírnevéről, és arról, miért is vonult vissza a köztudatból.

Hirdetés

„Én nem tudok jópofin, kedvesen, udvariasan beszélgetni. A semmiről különösen nem tudok. Az nagyon nehéz nekem. Viszont szerettem volna még jobban látni a világot, élvezni és töltődni” – vallotta be az egykori tévés.
Judit kijelentette, hogy az influencerkedés vagy a napi rendszerességű megosztás nem ő rá jellemző: „Nem akarok influencer lenni, és nem akarom naponta megosztani magamat… és akkor ezt Instán posztoljam meg TikTokon, hát köszi. Én nem ilyen vagyok. Én szeretem megélni a dolgokat és nem lefotózni másnak.”
Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem érzi megtisztelőnek a nézők pozitív visszajelzéseit. Hálásnak érzi magát, amikor felismerik, és amikor a nézők megosztják vele, hogy hiányzik nekik a képernyőről. Viszont úgy gondolja, minden korszaknak van egy vége.

Hirdetés

Miért nem érdekli már a közélet? Stahl Judit szerint az embernek egy bizonyos kor után felelőssége van a saját jókedvéért. „Csinálnod kell” – hangoztatta. „Nagyon rövid az élet, hogy ne élvezd.”
Stahl Judit az interjú során szót ejtett lányáról, Hannáról is, aki a színház világában találta meg a helyét. Judit elárulta, hogy aggódó anyukának érzi magát, de közös titkos projektjük is készül, melyre mindannyian kíváncsiak lehetünk.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés