Hirdetés


Ő a 13 éves hős Gáborka, aki testével védte 3 éves kishúga testi épségét, a három megvadult kutyától! Ilyen súlyos állapotban van jelenleg: – Egy szívecskével kívánjunk neki mielőbbi gyógyulást!
Mint ismeretes kedd reggel a 13 éves Gáborka éppen az óvodából kísérte haza kishúgát, a 3 éves Vikikét, amikor az utcán rájuk támadt három pitbull.

Hirdetés

Gáborka próbálta védeni kishúga testi épségét, aki így el tudott menekülni és egy arra járó férfitól kért segítséget. ” FUSS, HÚGI FUSS” kiáltotta a kisfiú miközben a 3 megvadult kutya rávetette magát és harapdálni kezdte!
A segítségére siető férfi látta ahogy éppen megérkezik az ebek gazdája is, aki ütni kezdte a pitbullokat, majd felemelte a gyereket, de ekkor is ugráltak fel a kutyák.
A férfi a kislánnyal berohant egy közeli házba, ahova a kutyák gazdája is berohant, ölében a fiúval. Azonnal hívták a mentőket. A fiú a fején, a lábán és a karján szenvedett súlyos sérüléseket. A kutyák gazdája azt állítja, nem ő hagyta nyitva a kertkaput, a falubeliek szerint azt állítja, hogy valaki kiengedhette az állatait.

Hirdetés
Gáborka rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett, de az intenzív osztályról már kiengedték. Az orvosok elmondták, hogy a kisfiúra rengeteg műtét vár és hosszadalmas felépülés. A kutyák az arcán, a lábain, de a legsúlyosabban a kezein ejtettek rajta sérülést, ahonnan kiharaptak egy darabot.
A történteket feldolgozásában egy pszichológus fog segítséget nyújtani a kisfiúnak.
Mielőbbi gyógyulást kívánunk Gáborkának!
Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Forrás: magyarnep.me
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés