Hirdetés


Schobert Norbert, ismert fitneszguru és közszereplő karrierjének egy szakaszáról szól, amikor ideiglenesen visszavonult a televíziózástól. Ennek oka egy jelentős büntetés volt, amit cége kapott a Gazdasági Versenyhivataltól. Ez a periódus különösen nehéz időszakot jelentett a számára. A történet fordulópontja, hogy Norbi most Hajdú Péter felkérésére vendégeskedik a “Beköltözve Hajdú Péterhez” című műsorban, ahol őszintén beszél majd a büntetésről, a kórházi kezeléseiről, és még az első feleségéről is.

Hirdetés

Schobert Norbi első felesége
kevésbé ismert tény Norbi életéből, hogy jelenlegi felesége, Rubint Réka nem az első házastársa. Bár a kapcsolatuk hosszú ideje tart és többször megújították esküjüket, Norbi fiatalon, csak 24 évesen már volt házas. Első házassága azonban rövid életű volt. Ezt a személyes információt Norbi a “Pimasz úr Ottalszik” című műsorban osztotta meg Papp Gergővel, körülbelül kilenc évvel ezelőtt.

Hirdetés

“24 éves koromban beleszaladtam egy gyors házasságba. Ez otthon nem tabu téma, Réka is tudja, semmi gond ezzel nincs. Olyan rég volt, hogy tán igaz sem volt. Maga a házasság csak három hónapig tartott. Nagyon szerettem a hölgyet, aranyos is volt, de elhidegültünk egymástól elég gyorsan” – mesélte.

Most Hajdú Péterrel újra előkerült a téma, ami egyébként egyáltalán nem tabu Norbiéknál.
“Az első feleségedről miért nem beszélsz soha? Merthogy az nem a Réka volt” – szegezte neki a kérdést Hajdú Péter. Mire Schobert Norbi így válaszolt:
“Privát szférája van, civil teljesen, normális élete van. Egyébként aerobikozik, tánctanár, tök ügyes. Szép nő, de nem passzoltunk össze. Ez az igazság”
Majd jött a következő kérdés a műsorvezetőtől:
“Mennyi ideig voltatok együtt?”
“Két évig jártunk, és három hónapot voltunk házasok. 1 hónap után elköltöztem otthonról.”

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés