Hirdetés


Amikor ezek a kollégák elmondták, mit csinál a kollégájuk a betegeknél, nem volt más választásuk, elmondták a főnöknek és szerencsére ez rendben is volt. A kórházban töltött napk nem tartoznak a kellemes emlékek közé. Nehéz végignézni, hogy milyen sok beteg ember van, aki kórházi kezelésre szorul.

Hirdetés

A kórházban dolgozók munkája létfontosságú, ezért tisztelettel adózzunk azon csodálatos emberek előtt, akik sokszor éjt nappallá téve értünk dolgoznak.
Az egészségügyi személyzet hősiesen doldozik, mindig naprakésznek kell lennie – függetlenül attól, hogy mennyi ideje van a műszakban.

Hirdetés

Sok esetben foglalkoznak nagyon depressziós emberekkel, ezért sem szabad elfelejtetnünk azokat ahősiesen dolgozókat akik mindennapi életüket igyekszenek jobbá tenni és a beteg, sérült emberek panaszait igyekszenek enyhíteni.
Az egyik ilyen lelkiismeretesen dolgozó munkatársat láthatjuk az alábbi videóban. Ő Lindon Beckford és több mint 31 éve dolgozik a bostoni kórházban.
Sok időt tölt a betegekel, szállítja őket a műtők és a kórházi szobák között. Akkor van a betegekkel, amikor ők a legidegesebbek.
Ezért döntött úgy, hogy ezt az időt egy kicsit másképpen fogja kitölteni és megpróbálja kellemesebbé tenni. Amikor egy új pácienssel találkozik, mindig a következő szavakkal monjda:
– A nevem Lindon, és viszem önt a majd a szobájába vissza.
Ezek után egy dalt énkele a betegnek és ez a tevékenysége igazi internetes szenzációvá vált.
Nézd meg az alábbi videót és oszd meg a cikket, ha azt gondolod, hogy ezek a hétköznapi hősök megérdemlik, hogy megünnepeljük őket!

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Hirdetés