Hirdetés


Újabb, megrázó interjút adott Schobert Norbi. Régi barátjának, Hajdú Péternek arról beszélt, hogy mennyi tragédia érte a családjukat az utóbbi időszakban. Réka például egy év alatt veszítette el a szüleit. Norbi most arról mesélt, hogy édesanyja mennyire gyűlöli Rékát.

Hirdetés

A család a legfontosabb
Norbinak a legfőbb helyet a család foglalja el a szívében, még akkor is, ha olykor számos nehézséggel kell olykor szembenéznie. Az elmúlt időszakban szívbetegsége mellett sztroket kapott szentendrei otthonuk kapujában, pont azon a helyen, ahol az anyóra is elhunyt.

Haragszik az édesanyjára
„A 45 éves kor az az időszak, amikor az ember már bármikor elveszítheti a szüleit. Én is mindennap felhívom az édesanyámat, pedig van, amiért haragszom rá” – mesélte Norbi a Frizbi tv-ben. majd bővebben is kifejtette az állandó konfliktusforrást.

Gyűlöli a menyét
„Voltak mélypontok anyám miatt is, ő gyűlöli Rékát. Ugyanis zsigerből gyűlöl minden nőt, akit jobban szeretek, mint őt. Negyven percet maradnak meg egy légtérben karácsonykor és születésnapokon. De nincsenek beszólogatások, Réka meg sem szólal, elmegy és ennyi”.

Hirdetés

Nagyon szereti Rékát
A fitneszguru szerint ennek az ellenszenvnek az édesanyja részéről az az oka, hogy Norbi ennyire szereti a feleségét. „Pedig szerintem természetes dolog, hogy egy férfi, aki elvesz egy nőt feleségül, és gyereke születik tőle, az lesz, akit a világon a legjobban szeret”.

A szívcsakrája Réka
„Amikor haldokoltam, akkor is Rékát láttam utoljára. A gyerekeimet is a Rékán keresztül szeretem. Imádom őket, de nekem a világ szívcsakrája Réka” – vallott élete szerelméről Schobert Norbi.

Az udvaron halt meg
2021. márciusában Réka édesanyja éppen Norbiéknál vendégeskedett. Miután elindult hazafelé, hirtelen összeesett az udvaron. Schoberték azonnal mentőt hívtak, közben Norbi próbálta újraéleszteni az anyósát. A mentők 10 perc alatt a helyszínre értek, közben egy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. Közel egy órát küzdöttek az idős asszony életéért, de nem tudták megmenteni.

Hirdetés

Rubont Réka és néhai édesanyja

Rubint Réka és édesanyja – Forrás: Facebook/Rubint Réka hivatalos oldala

Elbúcsúzott az édesanyjától
„Akkor kapcsolták le a gépeket, amikor már tudták, hogy a sejtek is meghaltak és semmi esély. Abban a pillanatban szakadni kezdett a hó, pedig március huszadika volt. Behúztuk a testét egy szőnyegen a garázsba és akkor ott volt nagyjából két órám, amíg ott volt. Odaültem mellé és elköszöntem tőle” – emlékezett vissza az édesanyjával együtt töltött utolsó óráira Réka.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés