Hirdetés


A gyermekei szeme láttára bántalmazta az idegen férfi a nőt. A történet előzménye csupán annyi volt, hogy a nő rászólt a kerékpáros férfire, amiért majdnem elütötte a kisgyerekét.

Hirdetés

Így történt a baleset
A helyi Bükkös-patak partján, az Adria étterem és a Duna közötti szakaszon történt az eset, amely során szóváltásba keveredett egy gyermekeivel kutyát sétáltató nő, és egy középkorú biciklis férfi. A férfi ugyanis hátulról tekert kerékpárjával, és majdnem elütötte a hölgy egyik gyermekét.

Hirdetés

Ököllel ütötte meg a nőt
Az anyuka pedig érthető okokból sérelmezte ezt. A férfi a magyarázkodás helyett a semmiből ököllel homlokon ütötte az anyukát úgy, hogy végül mindketten a patak medrében kötöttek ki. Még pénteken délután három óra környékén történt az eset, a Ripostnak sikerült elérnie az incidens egyik szemtanúját, aki megrázó dolgokat mesélt az ügyről.

Hajszálon múlt, hogy nem ütötte el
„A Duna-part felől érkezett a 45 év körüli biciklis, amikor odaért a családhoz, az egyik kisgyermek kicsit kilépett elé, és hajszálon múlt, hogy nem ütötte el. Ez mind azért történt, mert nem csengetett, nem lassított és nekik hátulról jött a kerékpáros.”

Kiabált az anya
A nő rákiáltott, hogy: „Nem tud vigyázni? Elüti a gyereket” – kezdte beszámolóját a szemtanú. A durva részletek csak ezután következtek:

Hirdetés

Magával rántotta
„Erre a fickó leszállt a bicikliről, odament a hölgyhöz, és ököllel behúzott neki egy akkorát szó nélkül, hogy a nő beesett az árokba. Volt annyi lélekjelenléte, hogy közben megfogta a pólóját a férfinek a nyakánál és magával rántotta.”

Sírtak a gyerekek
A férfi sárga pólója el is szakadt, és miközben legurultak a meredek domboldalon, a férfi még többször is megütötte közben a nőt. Pillanatok alatt történt minden – tette hozzá a szemtanú, aki elárulta azt is, hogy a nő mindegyik gyermeke sírt a megrázó jelenetek láttán és közben kiabáltak, hogy „Anyu, anyu”.

Segítettek neki
Kiderült, hogy a férfi el akarta hagyni a helyszínt a verekedés után, azonban a hölgynek szerencséjére oda jött még két férfi segíteni, akik szintén végig nézték az erőszakos szóváltást.

Nem volt esélye elmenekülni

Hirdetés

„A nőnek diónagyságú pukli nőtt a homlokán, ahova a férfi ököllel odacsapott. A sérült nő fogta a biciklivázát is, hogy addig ne tudjon elmenni, a másik kezével pedig közben már hívta a rendőröket. Később a férje is megérkezett a helyszínre, úgyhogy esélye sem volt a kerékpárosnak, hogy elhagyja a helyszínt” – fejtette ki a történet folytatását a nyilatkozónk, aki a férfitől való félelem miatt nem szerette volna vállalni a nevét.

Feljelentették
A Ripost információi szerint a rendőrség elvitte magával az incidens után a támadót, a kisgyermekes anyuka pedig feljelentést tett az ügyben. Az informátor szerint tanúmeghallgatás is történt.

Vizsgálják
A férfit a helyszínen előállították a rendőrök, jelenleg a Szentendrei Rendőrkapitányság bűnügyi osztályán garázdaság miatt van folyamatban büntetőeljárás ellene. Kollégáink jelenleg is vizsgálják a történtek körülményeit – tájékoztatott a rendőrség.

Kiemelt kép: illusztráció
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés