Hirdetés

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel interjút adott egy design- és életmódmagazinnak, melyben új budapesti vállalkozását népszerűsíti, de néhány magánéletét érintő részletet is elárult – írja az Index.

Hirdetés
A Hyper and Hyper oldalán megjelent interjúban a miniszterelnök lánya az egyik budai bevásárlóközpontban megnyitott boltja apropóján elmondta, hogy “kihívásokkal teli volt Spanyolországból intézni a bolt elindításához szükséges folyamatokat, de az online világnak köszönhetően ma már ez is kivitelezhető volt. “
Arról is beszélt, hogy ő maga is a XII. kerületben nőtt fel, “ide kötődik a gyerekkorom, de jelenleg is itt lakom. A gyerekek ide járnak majd szeptembertől iskolába, óvodába.”

Hirdetés

Ebből kitűnik, hogy közel nyolc hónap távollét után hazaköltözött a család. A beszélgetésben a nagycsalád értékét hangsúlyozva úgy fogalmazott: “én is nagy családból jövök, mi is egymás ruháit hordtuk, egymás játékaival játszottunk, ugyanabban a kiságyban aludtunk. Ezeknek a dolgoknak számomra értéke van.”
A kedden megnyílt és általa vezetett bababolt termékkínálatában egyebek mellett a relaxációs habfürdő, pocakcsengettyű és alkoholos filc is megtalálható.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés