Hirdetés


A miniszterelnök, Orbán Viktor családja boldog eseménnyel gazdagodott: újszülött unoka, Zsigmond Viktor érkezett a világra. A Blikk információi szerint a kisfiú szerda délelőtt született meg Budapesten, a Szent Imre kórházban. A kormányfő és felesége, Lévai Anikó ismert a szeretetteljes nagyszülői szerepvállalásról, és úgy tűnik, a miniszterelnök már a születés után rövid időn belül meglátogatta az újszülöttet és annak édesanyját, Szokira-Orbán Sárát.

Hirdetés

Szokira Tamás, a gyermek apja, aki korábban a politikai szférában tevékenykedett, ritkán kerül a nyilvánosság elé. A miniszterelnöknek összesen öt gyermeke van, akik közül a legidősebb, Ráhel már három gyermekkel ajándékozta meg szüleit. Ráhel nemrég nyitott egy exkluzív bababoltot, ahol Zsigmond Viktor első ruhácskáit is beszerezhetik.

Hirdetés

Ráhel a Blikknek adott interjújában méltatta édesapját, mint nagypapát, kiemelve, hogy sok időt tölt az unokáival, játszik velük, és élő kapcsolatot ápol velük. Az unokák gyakran elkísérik Orbán Viktort különböző rendezvényekre, így például Alíz részt vett a Kötcsei pikniken, a Parlamentben tartott eskütételen, és a Karmelitában is meglátogatták a miniszterelnököt. Fülöp, a hároméves unoka pedig Ferenc pápával is találkozott nagyapja oldalán.
Ez a családi hír tovább erősíti Orbán Viktor képét, mint a családi értékek támogatója és a szerető nagyszülő szerepének megtestesítője.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés