Hirdetés


A “Dancing with the Stars” legutóbbi, 7. élő adásában Mikes Anna és Krausz Gábor párosa magával ragadó rumbával kápráztatta el a nézőket. A sztárséf és táncosnő második koreográfiájukkal 29 pontot szereztek a zsűritől, ami kiemelkedő teljesítményt jelent a versenyben.

Hirdetés

Az adás során Ördög Nóra, a műsor egyik műsorvezetője is értékelte a párost. Nóra különösen kiemelte, hogy mennyire sorsszerűnek tűnik Mikes Anna és Krausz Gábor találkozása. Ezzel a megjegyzésével talán arra utalt, hogy a két híresség közötti kémia és összhang nem csak a táncparketten, hanem azon kívül is érzékelhető.

Hirdetés

Ez a megfigyelés felkeltette a közönség érdeklődését, és spekulációkra adott okot arról, milyen lehet a kapcsolatuk a színpadon kívül. Ördög Nóra észrevétele rámutat arra, hogy a DWTS nem csak a táncos teljesítményekről szól, hanem a résztvevők közötti dinamikákat és kapcsolatokat is a középpontba helyezi. Mikes Anna és Krausz Gábor produkciója és az ezzel kapcsolatos reakciók további izgalmakat és érdeklődést keltenek a műsor iránt.
„— Nem vagyok igazán spirituális beállítottságú, de egyszerűen ez nem lehet véletlen, Gábor, hogy most talált rád ez a lehetőség és ez a felkérés erre a versenyre. Ez annyira kellett most a te életedbe, és annyira jó helyen érkezett. És annyira jó helyen érkezett Anna. Anna, olyan szépen fogtad Gábor kezét végig ezen az úton, és itt, ebben a táncban ez valahogy fantasztikusan testet öltött”
— fogalmazott a műsorvezető.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés