Hirdetés


Ördög Nóra, a TV2 népszerű műsorvezetője, jelenleg az Ázsia Expressz legújabb évadának forgatásán vesz részt. Az új évad ősszel kerül képernyőre, de Nóra már most izgalmas videókkal szolgál a forgatásokról, amelyek az Fülöp-szigeteken és Tajvanon zajlanak. Egy hosszú, több mint 11 órás autóút után Manilában, egy helyi hotelben találtak szállást. Azonban a szállodában tartózkodásuk alatt váratlan és felejthetetlen élményben volt részük.

Hirdetés

Nóra szobájában egy különös felfedezés várt rá: a ruhásszekrény ajtaját kinyitva egy titkos átjáróra bukkant, ami közvetlenül a hotel bárjába vezetett. Amíg még ezen a meglepő felfedezésen csodálkozott, egy másik váratlan jelenet is történt: egy patkány suhant el a lába mellett, ami teljesen sokkolta. Az Ázsia Expressz forgatása így nem csak a verseny kihívásait, hanem a helyszínek meglepetéseit is tartogatja számukra.

Hirdetés

“A manilai hotelünkben egy titokzatos szekrény nem Narniába, hanem a bárba vezetett, és búcsúzóul láttunk még csúnya wc-t és patkányt is Fülöp-szigeteken”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés