Hirdetés

Fotó: Blikk


Ördög Nóra, a népszerű médiaszemélyiség, ritkán beszél nyíltan első házasságáról, azonban a “Így lettem” című YouTube-műsorban kivételt tett és megosztotta néhány gondolatát ezzel kapcsolatban. Elmesélte, hogy fiatal korában, mikor Rubin Kristófhoz ment feleségül, nem volt egy lázadó típusú kamasz, de később ezt “bepótolta”.

Hirdetés

A 2008 augusztusában köttetett házasság, amely hét évnyi kapcsolat után jött létre, csupán néhány hónapig tartott, ugyanis már azon év decemberében elváltak. Nóra ritkán beszél az első házasságáról, de a műsorban felidézte ezt a rövid, de jelentős szakaszt életéből.

Hirdetés

Ez az őszinte vallomás betekintést enged Ördög Nóra életének egy kevésbé ismert oldalába és bemutatja, hogyan alakították döntései és tapasztalatai azt a személyt, aki ma ő. A műsorban megosztott emlékek rávilágítanak arra, hogy az ifjúkori döntések, még ha nem is mindig vezetnek a várt eredményre, fontos lépések az életúton.

„Pont az első férjem mondogatta mindig, amikor elkezdtünk vitázni, hogy most élem a kései kamaszkoromat, és rajta töltöm ki a lázadásomat” – mesélte.
Arról is mesélt, hogy míg Nánási Pállal való kapcsolatában szinte azonnal érezte, hogy családot szeretne alapítani, addig első férje mellett ez nem merült fel benne.
„Egyszer nem jött elő a gondolat, hogy nekünk közös gyerekünk lesz, és ez nyilván nem véletlen. Abban a kapcsolatban az az ösztön, az az érzés nem kapcsolt be” – mondta.
“Amikor Palkóval összekerültem, az első perctől tudtam, hogy megérkeztem, és hogy nekünk gyerekünk lesz. Emlékszem, annyira hamar elhatároztuk, hogy mi gyereket szeretnénk, hogy még azon is elgondolkoztunk: mi van, ha nem mondják ki a válást? Láttunk a celebvilágban sok ilyen példát. Mi van, ha nem mondják ki a válásomat a volt férjemtől, amíg nekünk összejön a baba? Olyankor elindul egy jogi hercehurca, hiszen automatikusan a volt férj nevére anyakönyveztetik a gyereket. Még ezen viccelődtünk!”

Hirdetés

A párnak végül született egy lánya, Mici, nem sokkal később pedig fiuk, Vencel.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés