Hirdetés


Ördög Nóra elárulta, hogy az Ázsia Expressz forgatása során talán soha nem volt még ilyen nehéz dolga. A TV2 műsorvezetője folyamatosan jelen van a képernyőn, miközben már a következő nagy projekten dolgozik. Rendszeresen megosztja élményeit követőivel az Instagramon is, így a nézők bepillantást nyerhetnek az Ázsia Expressz forgatásán fellépő akadályokba.

Hirdetés

A stáb és a versenyzők földrengéssel, hatalmas esővel, kidőlt fákkal és számos más kihívással szembesültek. Az utolsó két napra ezek a körülmények még inkább megnehezítették a forgatást, ami eseménydúsra sikeredett. Ördög Nóra szerint ezek voltak a legkeményebb napok az egész forgatás során.

Hirdetés

“Az itthoni napsütésben már más univerzumnak tűnik a tajvani esős időjárás, amit megkaptunk az utolsó két forgatási napra. Az összes évad összes versenynapját nézve is ez volt – különösen a párok számára – a legnehezebb. De átlendített minket a tudat, hogy már csak a másnapi döntő van hátra” – írta a videóhoz Nóra, és ezek alapján nagyon izgalmas fináléra számíthatunk majd.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés