Hirdetés

Óriási baj van ! Az Unió beteg és esztelen döntéseket hoz !
Az óra ketyeg és nyakunkon az emberáradat… Európa pedig további “meghívóleveleket” küldözget afrikaiak, közel-keletiek tízmillióinak, mert az Unió szerint ez egy lehetőség demográfiai, munkaerő-piaci problémái gyógyítására….

Hirdetés

Ez Európa halálos ítélete, jobban mondva “harakiri”-je ! (VilagHelyzete)

Nagy baj van, a kihívás mérete hatalmas, utánpótlása korlátlan – mondta a miniszterelnök Bécsben. Európa egyik fele szerint veszély, másik fele szerint pedig jó dolog a beáramló embertömeg – tette hozzá.
– A magukat szírnek vallók egyharmada nem szír a német kormány szerint.

– Szerbia megtiltotta a Horvátországban regisztrált, illetve a horvát árut szállító teherautók belépését az ország területére, miután szerda éjfélkor lejárt a horvát határzár feloldására adott belgrádi ultimátum. Az Origo kormányzati forrásokból megtudta, hogy még a hétvégén vagy legkésőbb a jövő hét elején lezárja Magyarország a horvát határt.

– Csütörtök hajnalra született meg a közös európai akarat a migrációs válság megoldásának első lépéseivel kapcsolatban. Orbán Viktor miniszterelnök komoly részsikereket érhetett el a zárt ajtók mögötti tárgyalásokon, de legfontosabbnak ítélt pontja, az EU közös határainak védelme egyelőre süket fülekre talált, a migránsok így továbbra is ellenőrizetlenül ömölnek a kontinens felé.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés