Hirdetés


Az egyik legnépszerűbb televíziós műsorban, ahol tehetséges művészek versenyeznek egymással, izgalmas pillanatokat és szenzációt hozott a vasárnapi adás. Köllő Babett, a műsor egyik zsűritagja és mentorja, választotta ki a versenyzőit az élő show szakaszra, ám ez nem ment simán.

Hirdetés

A középdöntő válogatók során Babettnek számos nehéz döntést kellett meghoznia, és ezeken a döntéseken többek között a többi zsűritag, például Tóth Gabi is kiakadt.
A műsorban több alkalommal láthattuk, hogy a mentorok és zsűritagok nem mindig értenek egyet a versenyzők kiválasztásával vagy az elért teljesítmény értékelésével. A vasárnapi adásban is előfordultak viták, különösen, amikor Babett döntéseket kellett hoznia.

Hirdetés

A konfliktus tetőpontja akkor következett be, amikor Babett a mentett versenyzői közé ültette Poulos Krisztinát, és ezt követően Tóth Gabi azzal állt elő, hogy Babett “hülye döntése” miatt történt mindez.
Ez a megjegyzés kiverte a biztosítékot, és Babett hűvösen válaszolt, kijelentve, hogy soha nem tesz ilyen megjegyzéseket mások döntéseire, még akkor sem, ha nem ért velük egyet.
A vitára reagálva a nézők is elmondhatták véleményüket a közösségi médiában, és többen egyetértettek Babettel abban, hogy Tóth Gabi sértő és túlzottan személyeskedő megjegyzéseket tett. A közönség többsége úgy érezte, hogy Tóth Gabi túllépte a határt, és nem volt elfogadható, hogy ilyen hangnemben beszéljen egy másik művészről.
Az eset ismételten rávilágít arra, hogy a műsorokban való rivalizálás és az érzelmek hevében könnyen előfordulhatnak feszültségek és konfliktusok. Azonban fontos, hogy az ilyen helyzeteket a tisztelet és a jó viselkedés keretein belül kezeljük, és ne essünk túlzottan személyeskedő vagy sértő megjegyzésekbe, mert az csak ront a helyzeten és a műsor atmoszféráján.
Az adás továbbra is izgalmasan folytatódik, és a versenyzők teljesítményére összpontosítva érdemes figyelni a további epizódokat.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés