Hirdetés


Nemcsak a konyhában, hanem a táncparketten is megállja a helyét Krausz Gábor, aki a Dancing with the Starsban aratott sikere után ismét valami nagyszabásúval rukkol elő. A séf, aki nemrégiben Tóth Gabival való válása után került a reflektorfénybe, újabb izgalmas hírrel lepte meg követőit.

Hirdetés

Január 24-én a Relax Resort Hotel ad otthont egy különleges eseménynek, ahol Krausz Gábor élőben mutatja meg főzőtudományát. A látványfőzés során a résztvevők nem csak találkozhatnak vele, de az általa készített fogásokat is megkóstolhatják. Az esemény fényképén feltűnik a séf új munkahelye is, a Hilaris Hotels, ahol Krausz egy újabb izgalmas feladatra vállalkozik: az éttermi koncepció megalkotására és tökéletesítésére. A Hilaris Hotels nem akármilyen hely, hiszen ötcsillagos szolgáltatásaival és pompájával bekerült Ausztria tíz legszebb hotelje közé.

Hirdetés

Krausz Gábor tehát ismét bebizonyítja, hogy a konyhán túl is van élete, és újabb területeken is képes lenyűgözni közönségét. A séf készültsége és a Hilaris Hotels minősége ígéretes kombinációnak ígérkezik a gasztronómia szerelmeseinek.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés