Hirdetés

Fotó: Blikk/ Zsolnai Péter


Rubint Réka legutóbbi Instagram-bejegyzésében jelentette be, hogy hosszas előkészületek után egy különleges eseményt tartottak: együtt, lányával, Larával egy telt házas Alakreform edzést szerveztek Kazincbarcikán, Réka szülővárosában. Ez az esemény óriási jelentőséggel bírt, hiszen míg Réka általában Budapesten tart rendszeres edzéseket nagyszámú résztvevőkkel, addig Lara egyedül vezet edzéseket Kazincbarcikán.

Hirdetés

Az, hogy anya és lánya együtt tartottak edzést, különleges és rendhagyó pillanatot jelentett mindkettejük, valamint a helyi közösség számára is. A nagy érdeklődés és a telt ház azt mutatja, hogy Rubint Réka és Lánya nagy népszerűségnek örvendenek, és képesek közösen inspirálni és motiválni az embereket a testmozgásra és az egészséges életmódra. Ez a fordulat Réka életében nem csupán egy szakmai mérföldkő, hanem személyes siker is, amely az anya-lánya kapcsolat erősségét és összhangját is hangsúlyozza.

Hirdetés

Elérkezett ez a pillanat is… Amikor a gyönyörű, kicsi Kincsemmel, Larával együtt tarthattam edzést ott, ahol születtem: KAZINCBARCIKÁN. Köszönjük a meghívást és a mérhetetlen szeretetet! Hajrá Barcika
– fogalmazott, melyhez egy videót is csatolt.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés