Hirdetés


Óriási botrány kerekedett Bolíviában abból, hogy a jogász és fitneszmodell Vanesa Medina egy lenge kis nyári napozóban vitte iskolába a kisfiát. Egy másik anyuka videóra vette a jelenetet, és megosztotta a közösségi médiában.
Elszabadultak az indulatok, miután egy anya videóra vette, ahogy Vanesa Medina, jogász és fitneszmodell iskolába viszi a kisfiát – írja a 24.hu a Daily Star című brit bulvárlap információi alapján.

Hirdetés

Medina egy a testéből alig valamit takaró ruhadarabot viselt, amivel sok nő felháborodását váltotta ki. Az anya, aki lefilmezte őt, azt írta, nem helyénvaló, hogy egy nő ilyen viseletben megy gyerekek közé.
Miután a videó elterjedt a közösségi oldalakon, megoszlottak a vélemények. Sokan gondolták úgy, hogy a videó készítőjének van igaza, és Medina öltözhetne kevésbé kihívóan, amikor iskolába viszi a kisfiát, mások szerint viszont mindenkinek joga van azt felvenni, amiben jól érzi magát, akinek pedig ez nem tetszik, valószínűleg csak irigy a nő alakjára.

Hirdetés
Néhány nappal később, az Instagramon több mint 120 ezres követőtáborral rendelkező Medina is megszólalt az ügyben. Köszönetet mondott azoknak, akik mellé álltak, az anyának, aki titokban videót készített róla pedig azt üzente, hogy jogi lépéseket fontolgat, mert a nő úgy osztotta meg a felvételt, hogy nem takarta ki rajta a kisfia arcát, ami bűncselekménynek minősül.

Hirdetés

Medina hozzátette, más anyákhoz hasonlóan ő is dolgozik és szeretetben neveli a kisfiát, de ezek mellett mindig szakít időt edzésre is, hogy fitt és egészséges maradjon.

Forrás: 24.hu
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés