Hirdetés


A közösségi média olykor valódi kéményseprőnek számít a celebek életében. Berki Mazsi, akit hazánkban sokan követnek, nemrég egy videóban jelentkezett be, ahol társkeresőről beszélgetett követőivel. Ám a követőknek nem a társkereső szolgáltatta a beszédtémát.

Hirdetés

A videóban ugyanis az énekesnő arcán egy monokli látható. Berki Mazsi elmondta, hogy éppen az edzésről jött haza, azonban nem mindenki tette össze a kettőt: az edzést és a közelgő Sztárbox szereplését, ahol az énekesnő kemény ütéseket is kap majd. Az edzések során nem ritka, hogy az arcápolás kerül a háttérbe, és Mazsi esetében ez a friss videóban látható sérülésben is megnyilvánult.

Hirdetés

Ám a követők kommentjei között előfordult néhány rosszindulatú is. “Biztos ez a manus is veri…” – írta egyikük. A luxusözvegy azonban nem hagyta szó nélkül a kommentet. Gyorsan reagált és tisztázta a helyzetet:
“Két csont találkozásának az eredménye…” – kezdte a válaszát, és bokszkesztyű emojival is kiegészítette, ezzel is jelezve, hogy a monokli edzés közben keletkezett.
A követők ezután már tisztában vannak azzal, hogy az énekesnő monoklija a közelgő Sztárbox edzéseinek egyik “hősi érmeként” jött létre.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés