Hirdetés


Walter egy nagyon intuitív személyiségű, az átlagnál érzékenyebb férfi. Gyerekkorában rengeteg álma volt, amelyek a jövőjére vonatkoztak, és szentül hitte, hogy ezek be is fognak teljesülni. Ahogyan azonban az egyik álma valóra vált, arra még ő sem számított.

Hirdetés

A gyermek Walter 10 évesen megálmodta, hogy felnőtt férfiként lesz egy kislánya, akit pontosan látott maga előtt, és az arcvonásait is jól bevéste az emlékezetébe. Fel tudta idézni a haját, a szemét, mindent. Azt is megálmodta, hogy a kislány neve Chloé lesz.
Hosszú évekkel később feleségével, Annie-val már a családalapítást tervezték. Annie egy bensőséges pillanatban megosztott a férjével, hogy azt szeretné, hogy a kislányukat Chloénak hívnák. Bár a férfi nagyon örült az egybeesésnek (ő ugyanezt a nevet álmodta meg), azonban sajnos természetes úton nem sikerült a párnak a baba projekt, ezért 4 év eredménytelen próbálkozás után végül az örökbefogadás mellett határoztak.

Hirdetés

Miután számos feltétel teljesítését igazolták, rákerültek egy várólistára. Végül aztán csengett a telefon: a hatóság talált nekik egy anyukát, aki örökbe akarta adni a születendő gyermekét. Időpontot egyeztettek a nővel, és másnap meg is látogatták.
Amikor azonban kinyílt az ajtó, a férfi csak kikerekedett szemmel bámult, és alig kapott levegőt. A várandós kismama, aki ajtót nyitott szakasztott úgy nézett ki felnőttben, mint a férfi egykori álmában a kislánya!
Csak a hab volt a tortán, mikor az anya elmondta nekik, hogy az a kérése, hogy a kicsit Chloé-nak hívják majd.
Az egész történet olyan, mintha már előre megírták volna valahol fent. Mintha ezeket az embereket egymásnak rendelte volna sors:

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés