Hirdetés


Rég kapott annyi szidalmat és gyalázkodást egy híresség, mint amennyit Tóth Gabi az elmúlt hetekben. Az énekesnő nem tagadja, padlóra is került. Szinte már könyörögve kéri kritikusait: ne bántsák tovább!

Hirdetés

A gyűlölködést az indította el, hogy a tapolcai rockerlányként megismert Gabi nemrég népies stílusra váltott, maga mögött hagyva a füstös szemeket, a bőrnadrágot és kihívó dekoltázst, talpig népviseletben, népzenei elemekkel teli dallal jelentkezett. Produkcióját a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus gálaműsorában is láthatták az érdeklődők, ugyanakkor más arcát mutatja a TV2 Sztárban Sztár leszek! zsűrijének székében.
A kommentelők mégsem utóbbi miatt bántják: „A nóta gyönyörű, kár, hogy a hiteltelen (nyaló) ember énekli.” „Talán jó a dal, de Gabi tetovált stílusa hozzá nekem nem jön be.” „Megy a nagy álszenteskedés, megy a nagy ‘ANYA VAGYOK’ szöveg, aztán meg a zsűrizés közben csak úgy röpködnek a szájából a b..zdmegek! Annyira gusztustalan az egész.” – zúdultak rá Gabira az ilyen és hasonló hozzászólások.

Hirdetés
Már az ágynak esése is intő jel, de a Story magazin által megkérdezett pszichológus szerint nagyobb baj is lehet, ha az énekesnő nem kér mielőbb profi segítséget:
– Sajnálom Tóth Gabit, mert ebbe tényleg bele lehet betegedni, ha nincs kezelve – kezdi a lapnak Csehák Hajnalka pszichológus. – A mostani helyzet tartós szorongáshoz, depresszióhoz, hangulatzavarhoz vezethet, sőt eljuthat a karrierje feladásához. Úgyhogy az javaslom, mihamarabb keressen fel szakembert, aki át tudja segíteni ezen az időszakon. – folytatja a szakember, hozzátéve, hogy Gabi egy színes egyéniség, ahogy mindenki más is. – Miért ne lennénk képesek megélni a kemény rockert, ugyanakkor szívből elénekelni egy szent éneket?

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés