Hirdetés


Megtalálták az igazit!
Szakítása óta próbálnak a rajongók párt találni Krausz Gábornak. Nincs nehéz dolguk, hiszen a sztárséfet csak úgy ellepik az ajánlatok. Az internetes hódolóknak látszólag nem engedett. Élvezte a hölgyek figyelmét, de senki se ragadta meg a figyelmét. A Dancing with the Stars első adása után a rajongók úgy éreztél, megtalálták a tökéletes személyt Krausz Gábor mellé Mikes Anna személyében.

Hirdetés

Persze, az, hogy a rajongók mit mondanak, nem jelent semmit. A két fél szimpátiája dönt a kérdésben. Szerencsére, szimpátia az van. Nem is akármilyen. A képek és videók alapján, igencsak megkedvelték egymást a próbák alatt táncpartnerével.

Hirdetés

„Az életben is gyönyörű párt alkotnátok”

„Én azért szurkolok, hogy összejöjjetek a színpadon kívül!”

„Remélem összejöttök! Nagyon szépek vagytok együtt!”

– írták követőik a Krausz Gábor legújabb fotója alá.

Hirdetés

A rajongók reményeit egy jósnő látomása is tetézte. A hölgy még a műsor előtt megmondta, hogy új szerelmi kapcsolatokra számíthatunk. Vajon az egyik Gábor és Anna volna?
„Szerelmek fognak szövődni a műsorban, úgy látom, hogy ketten is megtalálják a párjukat. Köztük egyébként most is izzik a levegő, látszik, hogy egy hullámhosszon vannak. (…) Ám hogy kikről van szó, az legyen meglepetés…” – jövendölte a jósnő.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés