Hirdetés


Curtis arra kér mindenkit, fogjunk össze és segítsünk egy édesapának, aki elveszítette a feleségét, most pedig gyermeke életéért küzd, miközben szinte porig égett az otthonuk.
Szívműtétre vitte a fiát az orosházai édesapa, miközben leégett az otthonuk. Egy kéményhez közeli gerenda gyulladt meg. A gyermeken életmentő műtétet hajtottak végre, mert lyukas volt a szíve és a szívbillentyűje sem működött megfelelően. Ráadásul a fiú édesanyja tavaly meghalt koronavírusban.

Hirdetés

Én még azt sem dolgoztam fel, nem hogy ezt az egészet… – mondta könnyeivel küzdve a Tényeknek az orosházi édesapa.
Ha a ház a rendben lenne, annak nagyon tudnánk örülni. Hogy a fiamnak tudjak biztosítani egy jövőt – tette hozzá.
A Bors cikke szerint Orosházán már többen felajánlották a segítségüket, de a magyar celebvilág is összefogott Erikért és kisfiáért.
„Szívszorító. Az apuka legnagyobb fájdalma az, hogy felesége minden személyes tárgya is semmivé lett. Hamis számlaszámok is megjelentek közben, így ha ti is segítenétek, kérlek ne kommentekben megjelent számra utaljatok!” – fordult a követőihez Görög Zita modell, színésznő.

Hirdetés


Hirdetés

Curtis azt írta a közösségi oldalán:
„Gyerekek! Fogjunk össze és segítsünk egy édesapának, aki egy évvel ezelőtt veszítette el a feleségét, most pedig gyermeke életéért küzd, miközben szinte porig égett az otthonuk”

Fotó: CUrtis / Instagram

Bárki segíthet az édesapa nevére létrehozott számlára való utalással: Zsurka Erik, számlaszáma: 11600006 – 00000000 – 81940378

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés